Shine

A lufi Vénusztól a Cher-imitátorokig – így zajlottak a halloweeni celebpartik

Személy szerint nekem csak szimplán egy őszi farsangozásnak tűnik az egész halloweeni beöltözés, de lehet, hogy csak én nem szocializálódtam bele elég

Ismét megadták a módját az össznépi ijesztgetésnek és a hírességek egymásra licitálva bújtak művértől csöpögő ruhákba vagy épp hozták a sztenderd szexi maskarás formákat a hétvégi halloweeni partikon.

Volt persze néhány izgalmas átváltozás is, az ikres anyuka, Amal Clooney például egy csillogó, retro ruhába bújt, amihez gigászira tupíroztatta haját, de a J.Crew ex-tervezője, Jenna Lyons neonzöld szumós szerelése is meglepő választás volt.

Amal Clooney Cindy Crawford társaságában (Fotó: Getty Images)

 

Jenna Lyons (Fotó: Getty Images)

Náluk is egyedibbre, mi több, művészire sikerült Natalia Vodianova “lufis” jelmeze, amit nem más, mint Jeff Koons tervezett a modell számára, amit éves adománygyűjtő partiján viselt. A lufi állatos szobrairól elhíresül művész ráadásul nem csak Natalia ruháját, de a komplett dekorációt is megtervezte a manhattani rendezvényre.

Fotó: Getty Images

Jóval gyengébbre sikerült Lottie Moss szerelése. Kate Moss kishúga egy snassz Playboy nyuszi jelmezt húzott, amit egy kis művérrel próbálta feldobni.

Pinterest

undefined

 

A Playboy nyuszik mellett leginkább Cher jelmezekkel voltak tele a partik, ami ugyan ötletes, de azért én személy szerint nem örültem volna neki, ha egy fotósokkal teli bulin kiderül, “briliáns” jelmez ötletemet még vagy öten érezték magukénak. Kim Kardashian West mellett például a Victoria’s Secret angyala, Alessandra Ambrosio is Chernek öltözött, ugyanarra a partira.

Kim Kardashian és Jonathan Cheban (Fotó: Getty Images)

 

Alessandra Ambrosio (Fotó: Getty Images)

Cindy Crawford és családja remekül mutattak a ’70-es éveket idéző szereléseikben:

Kaia Gerber, Rande Gerber, Cindy Crawford és Presley Gerber (Fotó: Getty Images)

Karlie Kloss is biztosra ment, amikor Marilyn Monroe-nak öltözött az egyik partira:

Karlie Kloss (Fotó: Getty Images)

Joan Smalls szupermodell inkább cukira vette a figurát és Minnie Egérnek öltözött:

Fotó: instagram/joansmalls

Naomi Campbell vagy Beyoncénak öltözött, vagy csak megtetszett neki az énekesnő óriási fejdísze, amiben még év elején lépett fel a Grammy-gálán:

Fotó: Getty Images

A pasik is ki tudják maxolni a jelmezeket: Adam Levine, a Maroon 5 énekese örömlánynak öltözött, amihez párducmintás, csipkés topot és zebramintás miniszoknyát húzott. És persze a bimbóvillantást sem hagyta ki.

Adam Levine (Fotó: Getty Images)

A Hilton lányok sem maradtak otthon a hétvégén, Paris Jázmin hercegnőnek öltözött, várandós testvére, Nicky pedig szexi vadmacskának.

Paris Hilton és Nicky Hilton (Fotó: Getty Images)

Rita Ora Méregcsóknak öltözött egy partira, ahol még el is énekelt néhány számot:

Rita Ora (Fotó: Getty Images)

És ha már Adam Levine szerelését bemutattuk, jöjjön kis felesége, Behati Prinsloo modell, aki épp második gyermekükkel várandós – ezt pedig ötletesen beleszőtte csontváz jelmezébe is. Azért reméljük, egyéves kislányuk nem látta a rémisztő arcsminket 🙂

Behati Prinsloo (Fotó: instagram/behatiprinsloo)

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top