Shine

Így másolja Melania Trump Jackie Kennedy stílusát

Évekkel ezelőtt, mikor férje először kacérkodott vele, hogy az Egyesült Államok elnöke lesz, egy interjúban elárulta, hogy First Ladyként olyan

Évekkel ezelőtt, mikor férje először kacérkodott vele, hogy az Egyesült Államok elnöke lesz, Melania Trump egy interjúban elárulta, hogy First Ladyként olyan hagyományos szerepben tudja elképzelni magát, mint ami Jackie Kennedy-t is jellemezte.A néhai First Lady úgy tűnik, Melania öltözködési stílusára is hatással van, a férje beiktatási ceremóniájára választott kék szett csak az elsők egyike volt, amelyeket akár Jackie Kennedy is viselhetett volna.

Akkor egy púderkék Ralph Lauren ruhára és színben hozzá passzoló kesztyűre esett a választása, ami ízig-vérig Jackie O stílusa: ugyanilyen nyakmegoldású ruhában láthattuk a néhai First Ladyt is, arról nem is szólva, hogy a lágy kék színt kiváltképp szerette.

 

Fotó: Getty Images

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Franciaországban tett látogatásuk alkalmával is csempészett némi “dzsekis” eleganciát megjelenésébe, akkor Brigitte Macronnal való egyik találkozására vett fel egy piros Dior kosztümöt, amihez hasonlót Jackie Kennedy-n is láthatott a kíváncsi tömeg 1962-ben, a Nemzeti Kulturális Központ megnyitóján.

Fotó: Getty Images

Pinterest

undefined

A camel szövetkabát is úgy tűnik, mindkettőjük nagy kedvence, ezen persze nincs min csodálkozni, egy ilyen örök darab bárki gardróbjában jól mutatna. Melania egy csodás Balmain darabot viselt, mikor leadta voksát a választások napján.

Fotó: Getty Images

Pinterest

undefined

A fekete-fehér színkombináció elegáns, klasszikus öltözéket eredményez ma is és az volt 1970-ben is.

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Ferenc pápával való találkozásakor Melania Trump hasonló fekete, csipkével díszített kendőt viselt, mint Jackie Kennedy 1966-ban, amikor VI. Pál pápa fogadt audenciára.

Fotó: Getty Images

Embed from Getty Images

Mindketten kedvelik a látványos kiegészítőket, mint amilyen az az arany színű öv és ékszerek voltak, amelyeket Melania Trump a szaúd-arábiai hivatalos látogatáskor viselt egyszínű, fekete ruhájához. Természetesen Jackie Kennedy-n is láthattunk hasonló öltözéket.

Embed from Getty Images

Pinterest

undefined

 

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top