Shine

XXL parfümajánló az ünnepekre

bazár jellegű

Illatos újdonságok egész sora jelent meg a karácsonyi ünnepekre időzítve, amikből egy jókora csokorral gyűjtöttünk össze.

Anyunak, nagyinak vagy a barátnőnknek egyaránt találhatunk köztük megfelelőt, de javasoljuk a cikk továbbküldését barátok/férjek számára is – csak, hogy értsék a célzást.

Jöjjön hát az illatcunami TOP20-as listája, csupa különleges kedvenccel.

Armani/Privé Pivoine Suzhou EDT Soie de Nacre

A márka Pivoine Suzhou illata az ünnepekre egyedi, gyöngyházfényű ruhát kapott, ami a selymes, nőies illathoz igazán remekül passzol. Virágos, rózsás illat, finoman édeskés, amelyet Ázsia egzotikus kertjei inspiráltak.


Avon Eve Duet

Az Avon ilaltújdonsága két különböző, de egymással mégis harmonizáló, egymásra
rétegezhető illatot tartalmaz. Választhatjuk hangulatunknak megfelelően a parfüm aranyszínű, Radiant nevet viselő, virágosan könnyed variánsát, vagy a lila Sensual csábítóan gyümölcsös illatát, ha pedig úgy tartja kedvünk, egymásra is fújhatjuk a kettőt, hogy egy új, egyedi illatfelhő ölelje át testünket.


Calvin Klein Obsessed for Women

A márka ikonikus Obsessed parfümjének nemrég megjelent felfrissítéséről van szó, amelyet anno Kate Moss arcával reklámoztak. A fehér levendula és a pézsma a két meghatározó illatjegye a parfümnek, amely leginkább orientális, aromás, zöldes illatként definiálható.


Carolina Herrera Good Girl Collector

A Good Girl parfüm igazi ünnepi ruhát kapott, a limitált kollekcióban egy csillámokkal teleszórt és egy Swarovski kristályokkal kirakott változat is helyet kapott. A kecses cipellőforma kristályokkal díszített változata olyannyira különleges, hogy mindössze 300 darab készült belőle, az apró kövecskéket ráadásul egyesével ragasztgatták fel ügyes kezek az üvegekre.


Chloé Absolu de Parfum

Rózsás, pacsulis, finoman vaníliás illatkompozíció, igazi orientális parfüm, amelyet a hűvösebb hónapokban éjjel és nappal is társunkká fogadhatunk. Hosszan tartó illata van, amelyből egy leheletnyi is elegendő, hogy körüllengjen a rózsás illatharmónia.


Desigual Fresh Bloom

Virágos-gyümölcsös illatkompozíció, finoman édeskés, amit a tavasz közeledtével sem kell száműznünk. A málna és a mangosztán gyümölcsök a kulcs illatjegyei, amelybe enyhe rózsás illatjegy keveredik, míg az alapjegyeknél a szantálfát és cédrust találjuk.


Escada Celebrate N.O.W.

Az Escada orientális, virágos illatújdonságának fejjegye a gyömbér, szívjegye a magnólia, alapjegye pedig a vanília, a tonkabab és a fahéj. Hosszan tartó, de nem tolakodóan erős illatú, vidám, fiatalos parfüm.


Giorgio Armani – Sí Nacre Edition

Az ikonikus Sí EDP illat új, limitált kiadással jelentkezett, a Sí Nacre Edition selymesen csillogó fátylat hagy maga után a bőrön, klasszikus illatával elvarázsol az első perctől kezdve. Virágos, enyhén édeskés illat, amelyben azonban fás akkord is felfedezhető. Igazi ősz-téli illat, elsősorban az esti, különleges alkalmakra összeállítva.


Gucci Bloom

A fehér virágos akkord a legmeghatározóbb, amit az arab jázmin, a tubarózsa, orrisz gyökér és a lonc illatjegyeknek köszönhetünk. Hosszan tartó, finom illat, amely nem tolakodóan erős, igazi nappali parfüm.


Halloween Mia Me Mine

Provokatív, megrészegítő illatként definiálták az idei újdonságot, amelynek fejjegye a licsi, yuzu és rózsabors, míg a szívjegye a piros gyűszűvirág. Alapjegyében megtaláljuk a pacsulit, davanat, valamint a meztelen bőr különleges illatjegyét is.


Hugo Boss The Scent Intense

A The Scent parfümpár női tagja virágos, gyümölcsös illatként debütált az idén, amelynek édeskés jellegéről a fejjegyben megjelenő barack és méz illatjegyek gondoskodnak. A szívjegy az osmanthus növény illatának ad helyet, alapjegyét pedig a kakaó és vanília uralják.


Jean Paul Gaultier Scandal

Új, modern, erőteljes és elegáns egyszerre – így jellemzi a márka új, oszlopos tagját, amellyel parfümjeinek sorát bővítette. A vérnarancs, pacsuli és méz is megjelenik az illatjegyek között, amelyeket némi fás alapjegyekkel is megbolondítottak. A parfüm illata nagyon hosszan tart, miközben elég egy picinyként fújni magunkra belőle.


Lancôme La vie est belle L’Éclat

A La vie est belle legújabb variációja a L’Éclat nevet kapta, amely citrusos, gourmand és addiktív illatként jellemezhető. A narancsvirág illatjegye a rózsa és a jázmin esszenciájával kiegészülve mámorító virágcsokorként bűvöl, miközben a vaníliának köszönhetően enyhén édeskés jelleget is kap a parfüm.


Marc Jacobs Eau so Decadent

A Decadence parfüm új változatát a gyümölcsös, virágos akkordok jellemzik, amelyet olyan illatjegyeknek köszönhet, mint a körte, a fekete ribizli és a málna, amelyek mellett a gyöngyvirág és a magnólia illatjegyek is meghatározóak. Hosszan tartó, nappali illatkompozíció szexi, minitáskára hasonlító üvegben.


Police Legend

Virágos-gyümölcsös illatcsaládba tartozik a parfümpáros női tagja, amely modern és csábító egyszerre. Fejjegye a friss bergamott és a lédús fekete ribizli cseppjeivel indít, amelyhez a szívjegyben a rózsa, a magnólia és a bódító jázmin illatjegyek keverednek. Az alapjegyek elegáns sorában megtaláljuk az ámbrát, a krémes vaníliát és a luxus kasmírfát is.


Prada Candy Gloss

A Prada Candy parfümcsalád ötödik tagjáról van szó, amelyet az édeskés-kesernyés meggy illata határoz meg. Ehhez kapcsolódik a narancsvirág, valamint a mandula, vanília és pézsma triója, mint alapjegyek. Illata hosszan tartó, édeskés gyümölcsös, amelyet a mandula karakteressége is formál.


Tiffany

Az ikonikus ékszer dizájnjáról ismert Tiffany ház idén új illattal jelentkezett, amelyet a citrusos és pézsmás akkordok jellemeznek. Az írisz mellett a mandarin illatjegy dominál, de a bergamot, a citrom és a fekete ribizli illatát is felfedezhetünk benne.


Valentino Donna Acqua

Fehér virágos és gyümölcsös akkordok tűnnek fel a parfümben, amely keserédes jellegét a körte és mandula illatjegyeknek köszönheti. A szívjegyet a jázmin és a frangipáni adják, míg az alapjegybe szantálfa és galagonya illatjegyek kerültek.


Yves Saint Laurent – Black Opium Collector Edition

A 2014-ben megjelent Black Opium csillogó ragyogásba öltözött az ünnepekre. A Dazzling Lights Edition az édeskés kávés-virágos illat limitált kiadású változata, a szikrázó luxusüvegcse ezúttal feketés-lilás színárnyalatokban ragyog.


Yves Saint Laurent – Mon Paris Collector Edition

A Mon Paris üvege is különleges, couture kiadásba öltözött, csillogó ragyogással várja a karácsonyt és az újévi tűzijátékot. A csillámokba öltöztetett csomagolás is a legfényesebb és leggyönyörűbb tűzijátékot jelképezi, míg magát az illatot a finoman édes, gyümölcsös illatjegyek határozzák meg. Az eper mellett a körte, a málna és a bergamot illatjegyei is szerepelnek benne, amelyek mellett pacsuli, vanília és jázmin is került a parfümbe.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top