Shine

Sztárok téliesítve – így készülődtek celebjeink az ünnepekre

Volt, aki már ideje korán befeküdt a karácsonyfa alá, míg más csak puszta dekorációnak használta mini fenyőjét, hogy szexi hátsóját mutogassa. Íme egy

Volt, aki már ideje korán befeküdt a karácsonyfa alá, míg más csak puszta dekorációnak használta mini fenyőjét, hogy szexi hátsóját mutogassa. Íme egy képsorozat arról, hogyan telt a karácsonyt megelőző készülődés a hírességek háza táján.

Cindy Crawfordéknál nem csak a karácsonyfa készült el a múlt héten, de úgy tűnik, az angyalkák is gyorsan tettek néhány apróságot alá.

Cindy Crawford (@cindycrawford) által megosztott bejegyzés, Dec 20., 2017, időpont: 1:23 (PST időzóna szerint)


Emily Ratajkowski cuki kis fenyője még díszítés előtti állapotában, némileg tájidegenként ácsorgott a sarokban, jobbára csak azért, hogy a modell aktuális szexi fotója számára biztosítsa a kellően “karácsonyra készülődős” hátteret.

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés, Dec 2., 2017, időpont: 10:11 (PST időzóna szerint)


Olivia Palermo posztja ugyan picit reklámszagú volt, piros kabátjával nagyon hozta az ünnepi hangulatot a butik kirakatában.

Olivia Palermo (@oliviapalermo) által megosztott bejegyzés, Dec 9., 2017, időpont: 7:46 (PST időzóna szerint)


Natalia Vodianova szépen felöltözött és befeküdt a karácsonyfa alá. Tette mindezt azért, hogy bemutassa, az otthoni játékbaba kollekciók immár a róla mintázott Barbie-val is bővíthetők.

Natalia Vodianova (@natasupernova) által megosztott bejegyzés, Dec 20., 2017, időpont: 4:57 (PST időzóna szerint)


Liu Wen még december elején posztolta magáról a magazinba illő fotót, ami csak úgy árasztja a tökéletes, téli nyugalmat. Bárhol is készült a kép, szívesen elücsörögnénk mi is ez előtt a kályha előtt.

Liu Wen (刘雯) (@liuwenlw) által megosztott bejegyzés, Dec 2., 2017, időpont: 10:02 (PST időzóna szerint)


Emma Roberts hasonszőrű fotója ugyan jóval minimalistábbra sikerült, azért a fekete-fehér kép óriási fenyője igazán gyönyörű, mi is szívesen nézegetnénk egy ilyet az ablakunkból.

Emma Roberts (@emmaroberts) által megosztott bejegyzés, Nov 29., 2017, időpont: 6:12 (PST időzóna szerint)


Mihalik Enikő is extra korán, már 16-án puccparádéba öltöztette fenyőfáját, ami alá bekerültek egyből az első ajándékok is. De vajon hol maradt a csúcsdísz?

Eniko Mihalik (@eniko) által megosztott bejegyzés, Dec 15., 2017, időpont: 6:17 (PST időzóna szerint)


Chrissy Teigen cuki családi videót osztott meg pár napja, amit egy karácsonyi előadáson készítettek, hatalmas (mű)hóesés közepette.

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés, Dec 15., 2017, időpont: 7:12 (PST időzóna szerint)


Kylie Jenner ha állítólagosan gömbölyödő pocakját nem is, azért gigantikus karácsonyfáját megmutatta rajongótáborának, amit már december elején felállítottak otthonában.

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés, Dec 7., 2017, időpont: 7:40 (PST időzóna szerint)


Kate Hudson egy vicces családi fotót osztott meg az örömteli pillanatról, mikor kis gyerekeivel megtalálták A Tökéletes Karácsonyfát.

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés, Dec 19., 2017, időpont: 7:44 (PST időzóna szerint)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top