Shine

Mondhatják rá, hogy közönséges, attól még Kylie Jenner stílusa a legmenőbb

Ez a rövid összegzése a Polyvore múlt évről szóló trendjelentésének, amiből kiderült, melyik hírességek bírnak a legnagyobb befolyással öltözködési,

Ez a rövid összegzése a Polyvore múlt évről szóló trendjelentésének, amiből kiderült, melyik hírességek bírnak a legnagyobb befolyással öltözködési, szépségápolási szokásainkra.

A Polyvore, ami kimeríthetetlen inspirációs forrásként működik a divat, beauty, sőt a lakberendezési trendek területén is, összegyűjtötte és kielemezte bő 20 milliós felhasználói táborának szokásait. Mint megtudhattuk, Rihanna befolyása egyre csökken, miközben Kylie Jenner állócsillagként tündököl a celebvilág tetején.

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés, Jún 27., 2017, időpont: 4:12 (PDT időzóna szerint)

Vélt/valós terhesség ide vagy oda, a beauty mogul népszerűsége egy fikarcnyit sem csökkent, pedig ősz óta nem láthatott róla a nagyérdemű egészalakos fotót, sőt, az utóbbi időben már csak a legújabb rúzsárnyalatokban gyönyörködhetünk instás oldalán.

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés, Nov 22., 2017, időpont: 10:40 (PST időzóna szerint)

Már 2016-ban is rendesen rávert Rihanna népszerűségére, a divatikon státuszt pedig azzal sem sikerült visszaszereznie az énekesnőnek, hogy kozmetikai márkája, a Fenty, igencsak nagy pozitív visszhangot kapott.

Sőt, immár közéjük férkőzött Selena Gomez és Ariana Grande is, a toplista 2. és 3. helyét ugyanis ők foglalják el, végül az ötösfogatot Gigi Hadid neve zárja a ranglistán.

Forrás: http://blog.polyvore.com/

Bár kifinomultnak távolról sem nevezhető, az már elkönyvelhető, hogy a 20 éves celeblány stílusa és a féltestvérével, Kim Kardashiannal közösen képviselt szexszimbólum lét hihetetlen hatással lesz a fiatal korosztályra ebben az évben is. Innentől pedig izgalmas kérdés, hogyan fogja imázsát átmenteni az anyukalétbe. Ha sikerül neki megőriznie elsőségét, az lesz 2018 legnagyobb kommunikációs bravúrja – persze csak akkor, ha valóban várandós.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top