Shine

Beyoncé hatéves lányának félmilliós táskája van, de a nagyi még rajta is túl tesz

Egy éves magyar fizetés hevert a földön, amíg a kosármeccset nézték.

Beyoncé a lányával, Blue Ivy-val és édesanyjával, Tina Knowles-szal az NBA All Star mérkőzésére mentek el amolyan családi csajos programként és meg kell hagyni, meg adták a módját a dolognak.

Beyoncé, a lánya Blue Ivy és édesanyja Tina Knowles az NBA All-Star mérközésén (Fotó: Getty Images)

Bár az énekesnő családja esetén sohasem volt kérdéses, hihetetlen luxusban élnek, néha mégiscsak rácsodálkozik az ember, ha egy pici lányt luxus táskával lát. Blue Ivy kiegészítője ugyanis nem volt más, mint egy kék Louis Vuitton Vernis Alma BB táska, aminek értéke fél millió forint körül van minimum – miután azonban a nála lévő Blueberry színváltozatban már nem kapható, értéke ennél is több lehet.

Látszólag hétköznapi farmer-fehér pólós öltözéke sem maradt el sokkal a táskától: a kulcsdarab kabátka egy Givenchy bőrdzseki volt, aminek értéke szintén valahol 300 ezer forint körül mozog. Ezekhez képest a cuki ezüstszínű Karl Lagerfeld Choupette hátitáska, ami Beyoncé széke alatt lapult, kismiska, a maga 30 ezres árával.

Beyoncé és lánya, Blue Ivy Carter az NBA All-Star mérkőzésén, luxustáskák gyűrűjében (Fotó: Getty Images)

Még Beyoncé sem vitt magával ilyen drága táskát a meccsre, ő megelégelte egy csinos Céline clutch-al. Nem úgy a kedves mama, aki egy 1,2 milliós Gucci Dionysus táskát pakolt maga mellé a földre, amíg a meccset nézte.

Blue Ivy táskája túl tett anyukájáén is, a nagyi Gucci kézitáskja azonban mindkettejükét lepipálta. (Fotó: Getty Images)

Íme, a Carter-Knowles családi táskagyűjtemény közelről:

Megnézem
Összes kép (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top