Sztárok

Jay-Z gyakorlatilag bevallotta, hogy megcsalta Beyoncét

Jay-Z egy interjúban beszélt nehéz gyerekkoráról, házasságáról és a házasság nehézségeiről is. Nem mondta ki szó szerint, de utalt rá, hogy megcsalta Beyoncét.

A New York Timesnak adott interjút Jay-Z, az általában szűkszavúként ismert rapper most egészen sokat és nyíltan beszélt a magánéletéről. A saját személyes küzdelmeiről is szó esett, magánéleti gondjait a rapper a megpróbáltatásokkal teli fiatalkorára vezette vissza. 

New York szegény részén nőtt fel, szerinte az a közeg arra tanította meg őt, hogy miként hagyja figyelmen kívül az érzelmeit. „Túlélő módba kapcsolsz, és amikor túlélő módba kapcsolsz, akkor mi történik? Kikapcsolod minden érzelmedet. Még a nőkkel kapcsolatban is, bezárkózol érzelmileg, nem tudsz kapcsolódni” – fogalmazott, és hozzátette, hogy ez a hozzáállás az ő esetében nagyon mélyen gyökerezik. „Minden erre vezethető vissza: a hűtlenség is…” – szólt a kulcsmondat Jay-Z szájából.

Jay-Z és Beyoncé Fotó: Getty Images for NARAS/AFP

A 47 éves zenész soha nem beszélt a publikum előtt kapcsolatáról Beyoncéval, de egészen nyíltan fogalmazott, amikor a New York Times újságírója rátért Jay-Z és Beyoncé legújabb albumaira. A rapper a házasságának viszályokkal teli periódusát említette, arról beszélt, hogy Beyoncé Lemonade és az ő 4:44 című lemeze is a hűtlenség témáját érintik ugyanabban az időszakban. Elmondta, hogy volt olyan periódus a házasságában, ami már kellemetlen volt, és szóba került a válás is a két előadó között. „A legnehezebb dolog látni a fájdalmat a másik arcán, amit te okoztál” – mondta, majd később hozzátette, hogy a krízis ellenére is együtt maradtak, mert nagyon tisztelik azt, amit a másik csinál, és szerinte a felesége csodálatos. 

(via Independent)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top