nlc.hu
Sztárok

Így néz ki most Beyoncé 12 éves lánya, Blue Ivy Carter

Beyoncé lánya jó nagyot nőtt: így néz ki most Blue Ivy Carter

A 66. Grammy-díj-átadón az édesapjával állt színpadra.

Az énekesnőnek és férjének Jay-Z rappernek három gyermeke született: Blue Ivy Carter 2012-ben, illetve ikergyermekeik, Rumi és Sir, akik 2017-ben jöttek a világra. Beyoncé legidősebb csemetéje már 12 éves, híres szülei tehetségét pedig láthatóan örökölte: 2023-ban édesanyja európai turnéjának londoni állomásán Blue Ivy Carter a színpadon csatlakozott hozzá. Táncosként kísérte Beyoncét, aki láthatóan nagyon büszke volt az akkor még csak 11 éves kislányra. A kiskamasz tegnap este ismét felhívta magára a figyelmet, amikor édesapjával együtt lépett színpadra a 2024-es Grammy-díj-átadón.

Beyoncé

Beyoncé és szűk családja évekkel ezelőtt (Fotó: Crowe/CBS via Getty Images)

Bár Blue Ivy Carter még csak gyerek, de már elmondhatja magáról, hogy van egy Grammy-díja: 2021-ben a Brown Skin Girlért kapta meg az elismerést. Sokak szerint kiköpött úgy néz ki, mint az énekesnő, mások viszont azt mondják, inkább az apjára hasonlít.

Íme pár régebbi, illetve friss kép Beyoncé legidősebb gyermekéről:

Beyoncé és Blue Ivy Carter
Megnézem
Összes kép (8)

Igazi sminkmester

Blue Ivy főként a nagymamáján szokott gyakorolni, aki büszkén osztja meg a világgal unokája műveit. Tina Knowles-Lawson évekkel ezelőtt posztolt is egy képet az Instagram-oldalán, melyen unokája munkája látható. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top