Shine

Gwen Stefani ismét rácáfol a szőke nőcske sztereotípiájára

Tovább bővíti cégbirodalmát Gwen Stefani: a ruhák, szemüvegek és parfümök után hamarosan érkeznek a kozmetikumok.

A háromgyerekes énekesnő már bejegyeztette a P8NT (ejtsd: paint) márkanevet, amely arc-, szem- és persze szájsminkeket is tartalmazni fog, de kaphatóak lesznek körömlakkok, hajszínezők és parfümök is. Sőt, a hírek szerint – idővel – még a bőrápolás területére is bekukkant néhány arckrém és fényvédő erejéig. A No Doubt egykori énekesnője így újabb magaslatokba tör, pedig már így is dollármilliós vállalkozásokat irányít énekesnői karrierje mellett.

Bár már lassan minden hétre érkezik egy hír arról, hogy valamelyik híresség sminkmárkát dob piacra (legutóbb Jennifer Lopez volt soron, előtte pedig Victoria Beckham), Gwen Stefani márkájának híre mégis izgalmasan hangzik, hiszen jó pár közös beauty kollekció kidolgozásában vett már részt.

Olvasd tovább a Krémmánia Magazinon »

Gwen Stefani nemcsak énekesnő, de divattervező is, hamarosan pedig kozmetikai birodalmat is irányítani fog (Fotó: Getty Images for L.A.M.B.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top