Sztárok

Gwen Stefani szült, míg férje a dadával szexelt

Rettenetesen megalázta a férje Gwen Stefanit, aki az utolsó pillanatig nem akarta elhinni, hogy a férje a három gyerekük dadájával csalja. A részletek egyre szaftosabbak.

A Voice adásában sírva kért bocsánatot Gwen Stefani Király Viktortól, miután nem őt választotta. Ahogyan a csapatának mondta, mindenkit megszeretett, mert nélkülük nem tudta volna túlélni az elmúlt hetek megaláztatásait.

Gwen Stefani szült, míg férje a dadával szexelt

“Megmentettek engem” – mondta Gwen Stefani a műsorban, és komolyan is gondolta.

Az elmúlt hetek megaláztatásai érthető módon megviselték az énekesnőt. Miután kiderült, hogy Gwen Stefani 13 év után válik, mindenki az okokat találgatta. Többen azt feltételezték, hogy Stefani újra szerelmes, és ezért hagyta ott az énekesnő a gyerekei apját.

Gwen Stefani szült, míg férje a dadával szexelt

A helyzet az, hogy tényleg volt egy harmadik, aki miatt Király Viktor mentora elvált. Mégpedig a család dadája, és így már érthető, hogy miért írta alá minden zokszó nélkül a válási papírokat Gavin Rossdale.

Pedig a közös életük szépnek tűnt:

“Nyolc hét alatt írtam 19 dalt, rettenetesen fájt, de tovább kellett lépnem” – mondta Gwen Stefani, aki eleinte nem is akarta elhinni, hogy a férje csalja. Pedig a család egy másik alkalmazottja figyelmeztette az énekesnőt. Kiderült, hogy miután a férje iPadjén meztelen fotókat, pikáns üzeneteket talált Gwen Stefani, egyik alkalommal rányitott a férjére, aki a dadával hancúrozott éppen. De ez még nem is a legmegalázóbb a történetben.

Gwen Stefani szült, míg férje a dadával szexelt

A viszony ugyanis Gwen Stefani orra előtt zajlott három éven keresztül. Akkor is, amikor ő már a harmadik gyerekkel volt várandós, sőt amikor ő már a szülőszobán feküdt, férje még mindig a dadával hempergett, és nem sokkal a kis Apollo születése után Rossdale már sietett is vissza a dadához. A terhessége alatt is kirobbanóan jó formában lévő Gwen Stefani pedig csak arról áradozott, mennyire szerencsésnek érzi magát, amiért ilyen szerető férje van.

Közben pedig a gyerekei nevelőnője, Mandy Mann nemcsak Gwen Stefani férjét, de stílusát is ellopta.

Mutatjuk is:

Gwen Stefani szült, míg férje a dadával szexelt
http://getusanews21.tumblr.com/post/133073962653/gwen-stefani-and-mindy-mann-exclusive-photos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top