Shine

Ismerős volt Katalin hercegné piros ruhája? Egy horrorfilmben már szerepelt!

Valószínűleg Katalin hercegné sem tudta, micsoda előtörténete van csipkegalléros ruhájának, amelyet akkor láthattunk rajta, mikor újszülött kisfiával elhagyta a kórházat.

A piros ruha egyértelmű utalás akart lenni Diana hercegnőre, és egyúttal szeretetteljes tisztelgés is emléke előtt, a szemfüles divatguruk azonban kiszúrták, az öltözék bizony egy az egyben egy horrorfilm klasszikus kosztümje is volt már. A Diet Prada oldalán tűnt fel az összehasonlító fotó, amelynek híre azután villámgyorsan terjedt tova.

Roman Polanski egyik legismertebb filmjéről, az 1968-as Rosemary gyermekéről van szó, amelyben a főszereplő, Mia Farrow visel a megszólalásig hasonló piros ruhát.

Remélhetően a véletlen egybeesésről a divattervező, Jenny Packham sem tudott, máskülönben biztosan nem adott volna legelőkelőbb és leghűségesebb kuncsaftjára horrorruhát.

A Diet Prada posztja az Instagramon Katalin hercegné piros ruhájáról és egy fotóról, amelyen a Rosemary gyermeke filmben viselt hasonló darab látható (Fotó: instagram/diet_prada)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top