Shine

Meghan Markle esküvői ruhájának replikáit dobta piacra Stella McCartney

Csak írni kell a divattervezőnek, hogy mi is venni akarunk belőle egyet.

Míg a kínai varrodák különösebben nem haraptak rá Meghan Markle menyasszonyi ruhája és az esti fogadáson viselt Stella McCartney estélyi ruha lemásolására, addig az utóbbi replikáit maga a tervező dobta piacra.

 

Meghan Markle és Harry herceg immár mint friss házasok az esküvő utáni esti fogadáson. Meghan Markle ruháját Stella McCartney tervezte (Fotó: Getty Images)

Stella McCartney egy 23 törtfehér és 23 fekete estélyi ruhából álló kapszulakollekciót jelentetett meg annak örömére, hogy a londoni Old Bond Street 23-as szám alatt új üzlete nyílt meg, a „Made with Love” csapat ruhái pedig egy az egyben a Meghan Markle által viselt estélyi ruha alapján készültek: magasított nyakrész, hátul mély kivágás, egyenes, földet söprő szoknyahossz.

A Vogue-nak a tervező elmondta: „Amikor dolgoztam Meghan-nel a ruhán, tudtam, hogy gyönyörű lett. Tudtam, ez olyan ruha lehetne, amit az emberek akarnának, ilyen pillanatban pedig vagy azt gondolhatnád, hogy senkinek sem lehet ugyanolyan, vagy azt, hogy megosztod. Ez egy nagyon Stella McCartney-ruha, ezért egyáltalán nem éreztem úgy, hogy bárkit is becsapnék…”

Stella McCartney (@stellamccartney) által megosztott bejegyzés,

A 3500 angol fontért, vagyis nagyjából 1,2 millió forintért árult, fenntartható viszkózból készült estélyik az új, többszintes üzletben kaphatóak, de csak pár napig, ráadásul ha valaki komolyan érdeklődik a ruhák iránt, e-mailben kell jeleznie azt a tervező felé, hogy bebocsátást kapjon a kollekció megtekintéséhez. Azokat ugyanis a nagyközönségtől elzárva, külön üzletrészben állították ki, ahol az eredeti ruha is megtekinthető lesz, valamint egy sor vázlatot, rajzot is bemutatnak a ruhák születéséről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top