Shine

Végre egy normális farmerfazon jön divatba

A mom jeansek helyett egy jóval kényelmesebb darab válik felkapottá.

Ahogy a trendekben a ’80-as éveket teljesen felváltja a ’90-es évek divatja, úgy a farmerek esetén sincs már sok hátra, hogy a kemény anyagú, fenékformálásra távolról sem alkalmas mom jeansek picit háttérbe vonuljanak. A jelek szerint pedig vinni fogják magukkal a bokáig érő, cropped fazonokat is, a Vogue legalábbis már megkongatta a vészharangot azok feje felett is.

Jönnek helyettük a normál hosszúságú fazonok, az egyenes vagy enyhén bővülő nadrágszárak, egyszóval azok, amikben a ’90-es éveket húztuk le.

First #levis505 #90sfashion

Kristina Marberger (@kristinamarberger) által megosztott bejegyzés,

Az anyaguk már jóval sztreccsesebb és vékonyabb, mint a mom jeans esetén, de még nem cuppanós skinnyk és nem szabad megfeledkezni a derékrész kialakításáról sem: amint már mi is megszellőztettük a hírt, jönnek vissza a csípőnadrágok. Bizony, bár nem lesz készletkisöprés a magas derekú fazonok osztályán, azért érzékelhető lesz egy kis átrendeződés a normál és annál picit alacsonyabb típusok irányába.

Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top