Shine

Így készíts csillagjegyes manikűrt – látványos és egyszerű

Az égbolt csillagképei nemcsak az asztrológia szerelmeseinek szolgálhatnak érdekes körömdekorációként, hanem az alkalmazott színektől függően ünnepi és letisztult stílusú manikűrök díszítőelemeiként is remekül mutatnak.

Azt már tudjuk, milyen manikűrök illenek a csillagjegyekhez, ha pedig maguknak az állatövi jegyeknek a mintázatát is felhasználjuk a díszítéshez, egészen különleges eredményeket kaphatunk.

Fotó: instagram.com/karlasoriginailkolors

 

Elkészítésük pedig alapesetben egészen egyszerű, hiszen nem kell hozzá más, mint két kontrasztos lakkszín és egy fogpiszkáló. Az egyik szín adja majd az alapot, ha megszáradt, a fogpiszkáló segítségével rápöttyözhetjük a kívánt alakzatot, és egyúttal össze is köthetjük csillagainkat vékonyka vonalakkal. A tartósság kedvéért persze mehet rá még egy átlátszó fedőlakk is.

Ha világos vagy átlátszó alapszínt választunk, az eredmény letisztult, visszafogott lesz még akkor is, ha kevés csillámot is suhintunk körmeinkre:

Fotó: instagram.com/melsblisscuracao

Fotó: instagram.com/heresnatalie

Fotó: instagram.com/dharmaruha

Egész más lesz a helyzet, ha az éjszakai égbolt színét kapja a manikűr. A sötétkékes-feketés lakkokból ráadásul több helyen is találhatunk a galaxis által inspirált, színes csillámokkal turbózott változatokat, amikre tényleg már csak pár fehér pötty kell a csillagjegyek megrajzolásához.

Fotó. instagram.com/melsblisscuracao

 

Fotó: instagram.com/jppolish

Fotó: instagram.com/fursty_prepandfoxx

A fenti két típus között vannak félúton az arany dekorral ékesített körmök, ragyogásuk ünnepi manikűrként is megfelelővé teszi őket.

Fotó: instagram.com/chachia_nails

Fotó: instagram.com/deminailparagon

Fotó: instagram.com/chelss_24

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top