Horoszkóp

Ilyen gyönyörű manikűrök illenek a csillagjegyekhez

Hegyes vagy ovális? Esetleg négyzetes alakú? Egyszínű vagy a szivárvány színeiben pompázó? Mintás vagy sima? Mindenki más körömre, manikűrre esküszik. De vajon melyik szín és forma illik hozzád a leginkább? A horoszkópból még ez is kiderül. Csillagjegyednél megtalálod a stílusodhoz leginkább illő csodaszép manikűrt. Kipróbálod?

Kos – hosszú körmök 

A Kos imádja a feltűnést és a figyelmet, és ehhez minden porcikáját beveti, beleértve a manikűrt is. Ezért nem csoda, hogy körmei mindenkor ápoltak, hosszúak és szemet gyönyörködtetők. Úgy gondolja, minél hosszabb, annál több és annál mutatósabb minta fér el a körmén. Eltarthat egy ideig, míg megszokja a mindennapi munkát ilyen extravagáns körmökkel, de számára nincs lehetetlen.

kos csillagjegy manikűr horoszkóp

Hosszú, színes, elegáns – ez a manikűr illik a Koshoz (Thinkstockphotos)

Bika – glitter manikűr és csillogás

A Bika imádja a fényes, szemrevaló körömmegoldásokat. Mi lehetne élénkebb, káprázatosabb, mint egy szikrázó szín? Földjegyként a föld színeihez vonzódik a leginkább. Például ehhez a csodásan ragyogó zöld árnyalatú manikűrhöz.

bika csillagjegy manikűr horoszkóp

A Bika a csillogó manikűr híve (Thinkstockphotos)

Ikrek – feltűnő manikűr

Az Ikrek szereti „felöltöztetni” a körmeit. Legyen szó csillámról, élénk színekről vagy gyűrűkről, mindet imádja. Az ideális manikűr éppen ezért csillogó, színes, gyűrűs és ékszeres… nem mellesleg, remekül öltöztet. Minél gyakrabban változtathatja körmei színeit, a mintákat, annál jobb.

ikrek csillagjegy manikűr horoszkóp

Az Ikrek manikűrjét a ruhájához igazítja (Thinkstockphotos)

Rák – egy szín, egy hangulat

A Rák szereti, ha minden körme ugyanabban a színben díszeleg, viszont szívesen változtatja a színeket minél gyakrabban. Valójában a manikűrje színe attól függően változik, hogy milyen az aktuális hangulata. A körmei szerint meglehetősen változatos és színes egyéniség.

rák csillagjegy manikűr köröm horoszkóp

A Rák a hangulata szerint változtatja a körme színét (Thinkstockphotos)

Oroszlán – hegyes körmök

Az Oroszlán körmei megegyeznek a személyiségével, vagyis azt az érzetet keltik a többiekben, hogy vele nem érdemes összezörrenni. Ezek az éles körmök (vagy inkább karmok) komoly károkat okozhatnak abban, aki össze akarja vele akasztani a bajuszt. Viszont manikűrje kétségtelenül nagyon elegáns és csillogó, akárcsak maga az Oroszlán.

oroszlán csillagjegy manikűr köröm horoszkóp

Az Oroszlán karmai „élesek” (Thinkstockphotos)

Szűz – színes körömhegyek

A Szűz a túl sok díszítést nem kedveli, viszont szívesen festi színesre a körmök hegyét. Ez a technika talán olyan túlzottan sok idejét sem rabolja, ami azért is nagyszerű hír számára, mert ő szinte folyton késésben van. Annál viszont igényesebb, hogy ápolatlannak tűnjenek a körmei. Ezt a manikűr valójában átfesteni sem bonyolult, ha mégis más színre vágyna az utolsó pillanatban.

száz csillagjegy manikűr horoszkóp

A Szűz a színes körömhegyek rajongója (Thinkstockphotos)

Mérleg – francia manikűr 

A Mérleg a klasszikus elegancia híve, nincs ezzel másként a körmeit illetően sem. Nem véletlen, hogy leginkább az elegáns és időtlen francia manikűr a kedvence. Ezt a stílust a munkahelyén is viselheti, és körme a napi tevékenységeiben sem akadályozza.

mérleg csillagjegy manikűr köröm horoszkóp

A Mérleg az örök klasszikus francia manikűr híve (Thinkstockphotos)

Skorpió – csíkos manikűr

A Skorpió extravagáns, merész stílusához a merész és extravagáns manikűr illik. Ő például kifejezetten rajong a csíkos körmökért, amellyel nagy teret hagy a színekkel való játéknak is. Olykor mindegyik körme más színű és más mintázatú, na és persze csíkos. A látványos manikűr nemcsak a lelkét simogatja, de azzal a kreativitása határait is feszegeti.

skorpió csillagjegy manikűr köröm horoszkóp

A Skorpió kedvence a csíkos manikűr (Thinkstockphotos)

Nyilas – bohókás körömrajzok

A művészi érzékkel is megáldott Nyilas szeret szórakoztató, vidám és változatos formákat kihozni a manikűrjéből is. Így nála csöppet sem meglepőek a bohókás, színes apró rajzok a körmökön. Nem mellesleg az utazási szenvedélyét vagy élményét is szívesen örökíti meg a manikűrjén – legalább néhány napra, hiszen azért ő is a változatosság híve.

nyilas csillagjegy manikűr köröm horoszkóp

A Nyilas szereti az apró rajzokat a körmén (Thinkstockphotos)

Bak – cukorgyöngy manikűr

A Bak szintén a visszafogott elegancia híve. Manikűrjében viszont ő is szívesen feszegeti a határokat. Ahogyan rajong a fantáziadús sminkekért, úgy a körmén is kiéli a benne rejlő kreativitást. Persze manikűrje mindenkor tökéletes összhangban áll az öltözékével, a sminkjével. Még akkor is, ha azok épp cukorgyöngyökre hasonlítanak.

bak csillagjegy manikűr köröm horoszkóp

A Bak manikűrje nagyon “édes” (Thinkstockphotos)

Vízöntő – színpompás manikűr

Egyszerű, de hatékony technika, melynek eredményeképpen a Vízöntő számtalan színt visel a körmén, ragyogó és változatos manikűrje mégis kevés időt és tervezést igényel. Színes egyéniségéhez nem is illene más stílus jobban. Ő az egyedit, a csak rá jellemző színpompát keresi. A határokat szívesen feszegeti, mégis nagyon ízlésesen teszi.

vízöntő csillagjegy manikűr köröm horoszkóp

A Vízöntő rajong a színekért (Thinkstockphotos)

Halak – az ünnepélyesség híve

A Halaknak egyáltalán nem mindegy, hogyan illik a körme színe, formája, mintája az adott évszak hangulatához. Nála minden olyan ünnep vagy esemény, mint a karácsony, a Halloween, a húsvét vagy a születésnapok, új és az alkalomhoz tökéletesen illő manikűrt igényelnek.

halak csillagjegy manikűr horoszkóp

A Halak megadja a módját az ünnepeknek (Thinkstockphotos)

msn

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top