Shine

Több millió forintra rúg csak a kozmetikumok értéke, amiket az Oscar-díj jelöltek kapnak

Az Oscar-díjra jelölt színészeknek és színésznőknek minden évben vagyonokat érő ajándékcsomagokat gründolnak össze a szervezők, ami természetesen idén sincs másként.

A 100 ezer dollár, vagyis cirka 28 millió forint értékű pakkot idén a stresszkezelés jegyében állították össze és természetesen egy sor kozmetikum is került a luxusutazások, fóbiakezelő foglalkozások és – létezése is hihetetlen – a sötétben világító, kaki emoji formájú wc-kefe mellé.

A stressz- és dühkezelést ráadásul honnan máshonnan, mint a kannabisz származékok irányából közelítették meg, nem hiába, már 2018 is hangos volt a kozmetikumok szempontjából a THC és CBD áldásos hatásától. A piperecuccok és kezelések összértéke valahol tízmillió forint közelében mozog, a sztárok az egyszerű hajszárítótól a plasztikai sebészeti beavatkozásig mindent kapnak, hogy a díjátadó izgalmait méltó körülmények között pihenhessék ki.

Nézd meg a teljes listát a Krémmánia Magazinon »

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top