Shine

Az első fotó, amin Kaia Gerber úgy néz ki, mint kortársai

Cindy Crawford posztolta lányáról a képet, amin először fel sem lehetett ismerni a topmodellt.

Kaia Gerber már nem csak Cindy Crawford lányaként ismert, az elmúlt másfél év során saját jogon is nevet szerzett magának a modellszakmában. Dolgozott már együtt minden valamirevaló divatházzal, ott volt minden jelentős divathét eseményen, ősszel pedig még a néhai Karl Lagerfelddel is összehozott egy ruhakollekciót.

Kaia tehát a csúcson van – vagy legalábbis annak a közelében –, ami 17 évesen nem kis teljesítmény. Instás oldala hemzseg a menőbbnél menőbb fotóktól, és bár néhány családi kép alapján sejthető, hogy a hétköznapokban nem egy magától elszállt műcsaj, azért mégiscsak meglepődünk, mikor egy annyira hétköznapi, pizsiben apuval társasozós fotót látunk róla, mint amit anyukája posztolt saját oldalán.

Fotó: instagram/cindycrawford

Se smink, se póz, a családi idill valóban őszintének és természetesnek hat, Kaia pedig megérdemli a pihenést, tekintve, hogy nemrég ért csak véget a divathetek forgataga, ő pedig ott volt szinte minden bemutatón.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top