Shine

Ez a táskadivat már nagyon hiányzott

Ha a hátitáska túl sportos, a minibe pedig semmi nem fér, ő a te embered. Akarom mondani: táskád.

Az elmúlt szezonokban zavarba ejtő módon elszaporodtak a minitáskák. A kifutókról villámgyorsan átkerültek a hétköznapokat meghatározó trendekbe is, értékelhető alternatívaként pedig úgy tűnt, a hátitáskák lesznek azok, amik a hétköznapok hőseit megmentik, ha vinni kell magukkal a fél házat.

A tavaszi-nyári trendeket látva azonban kijelenthető, átmeneti visszavonulásuk után a tote táskák ismét divatban vannak, ráadásul hatalmas méreteket öltenek. Talán nem is volt divattervező, aki ne vette volna bele kiegészítőinek sorába az XXL táskákat. Sportos (Moschino), natúr fonott (Stella McCartney) vagy épp letisztult bőr tote táskákban (Tom Ford) gyönyörködhettünk mindenfelé.

Megnézem
Összes kép (9)

Az üzletekben shopper, magyarítva bevásárlótáska néven is futnak, bár némelyikükre a strandtáska jelzőt is simán ráakaszthatnánk, akkorák. De ne panaszkodjunk, ezekbe végre tényleg belefér minden motyónk, csak győzzük őket megtalálni bennük.

Mango

Michael Michael Kors

Tommy Hilfiger

Zara

Kazar

Max & Co.

Zara

Massimo Dutti

Mango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top