Shine

Ez lesz az év legdivatosabb táskája

A fonott buboréktáska lesz az év IT BAG-je.

Épp csak beköszöntött a tavasz, máris tudható, milyen fazon fogja uralni a kiegészítők világát. A fonott táskák már a múlt nyáron is köztünk voltak, mint ahogyan a kerek formájúak is egy ideje divatban vannak, a kettőt pedig most, úgy tűnik, sikerült ügyesen továbbgondolni.

Fotó: instagram/fivestoryny

A kerek sziluettet a Fivestory márkánál gömbölyded formával párosították, fülek helyett pedig a táska formájából kanyarították ki a fogantyúkat, így tényleg egy kis csinos buborékra hasonlít a kiegészítő.

A vesszőkből készített táskák esetén a tervezők előszeretettel nyúlnak vissza a hatvanas és hetvenes évekhez, amikor igencsak divatban voltak a mindent elnyelő kosarak – gondoljunk csak Jane Birkin színésznőre, az ő fonott kosarának köszönhető, hogy megszületett minden idők legdrágább és legvágyottabb kézitáskája, a Hermés Birkin.

Egy eredeti Birkinnek szerencsére a tizedébe sem kerül a mintául szolgáló New York-i darab, aminek ára átszámítva 22 ezer forint környékén mozog, de nála közelebb is találhatunk hasonló (és sokszor még olcsóbb) típusokat, ha már most szeretnénk beszerezni A Táskát, ami a jó idő hónapjaiban mindenhová elkísérhet majd minket.

Megnézem
Összes kép (6)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top