Shine

Carla Bruni és Bella Hadid ikrek is lehetnének – ha létezne időgép

A 29 évnyi korkülönbség ellenére is hihetetlen a hasonlóság közöttük.

Carla Bruni a nyolcvanas és kilencvenes évek egyik legfelkapottabb modellje volt, majd énekesnői karrierbe kezdett, és annak (is) köszönhetően, hogy a volt francia köztársasági elnök, Nicolas Sarkozy felesége, a mai napig a francia társasági elit oszlopos tagjának számít. Természetesen nem hiányozhatott idén sem a cannes-i filmfesztiválról, ahol ismét belebotlott hasonmásába, Amerika aktuális topmodelljébe, Bella Hadidba.

Bella Hadid tényleg hihetetlenül hasonlít Brunira, arcvonásaik, orr- és szemformájuk, még mosolyuk is hasonló. Akár azt is hihetnénk, testvérek (vagy a 29 évnyi korkülönbség alapján Bruni Hadid anyukája), de mindez csak a véletlen műve.

Carla Bruni és Bella Hadid 2018-ban a cannes-i filmfesztiválon (Fotó: Dave Benett/FFR/Getty Images)

Éppen egy éve és éppen Cannes-ban fedezte fel Bella Hadid a hasonlóságot, és most, hogy idén ismét találkoztak, természetesen nem mulasztották el, hogy újabb közös fotó készüljön róluk, amit Carla Bruni is megosztott saját közösségi oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top