Shine

Férjhez ment Grace Kelly unokája, csodaszépek voltak a menyasszonyi ruhái

Charlotte Casiraghi két esküvői ruhát is viselt fényűző menyegzőjén.

Grace Kelly unokája, Charlotte Casiraghi és vőlegénye, Dimitri Rassam filmproducer a hétvégén tartotta esküvőjét a monacói hercegi palotában, ezt követően a násznép a Monte Carlo Beach Hotelbe vonult el ünnepelni.

A két helyszín megkövetelte a két menyasszonyi ruhát is. Casiraghi a polgári szertartáson egy Saint Laurent miniruhát viselt, amelyet természetesen a divatház tervezője, Anthony Vaccarello álmodott meg számára, masnikkal díszítve, ezüstszürke színben.

Az est további részében az ifjú feleség egy pánt nélküli Chanel ruhát viselt, és frizuráját is feltűzette. Természetesen az újdonsült férj is átöltözött, egy színben passzoló szmokingot viselt, és haját is hasonlóképp hátrafésültette.

A párnak van már egy kisfia, a hét hónapos Balthazar, rajta kívül pedig mindkettőjüknek született már egy-egy gyermeke előző kapcsolatukból, akik természetesen mind jelen voltak a családi ünnepen. 

Casiraghi édesanyja Karolina monacói hercegnő, aki Grácia hercegné és III.  Rainer monacói herceg idősebbik lánya. A lenti fotón, amelyet Karl Lagerfeld készített, a kis Charlotte látható bátyjai és szülei társaságában.

Charlotte Casiraghi és Dimitri Rassam 2019 márciusában, egy jótékonysági bálon (Fotó: PLS Pool/Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top