Shine

High-tech szépségkütyü tudatos fényvédőzőknek és allergiásoknak

Az új szépségkütyü az UV-sugárzást, a légszennyezést, a pollenszintet és páratartalmat is mutatja.

Az Apple-vel közösen kifejlesztett, saját applikációval ellátott La Roche-Posay My Skin Track UV hozzánk is megérkezett, a hírnek pedig a nyaralásra készülők és a pollenallerigások is örülhetnek. Az akár ékszerként is viselhető apró kiegészítő ugyanis az appon keresztül nem csak az UV-sugárzás mértékéről tájékoztat, de a légszennyezettség, a pollenkoncentrátum, a hőmérséklet és a páratartalom aktuális értékét is kijelzi.

La Roche-Posay My Skin Track bőrszenor (Fotó: La Roche-Posay)

Tudása pedig nem áll itt meg, a My Skin Track UV és a hozzá tartozó applikáció akár három hónapra visszamenően is tárolni tudja ezeket az értékeket, figyelmeztetéseket küld és személyre szabott bőrápolási javaslatokat ad a bőrproblémák alapján. Pozitívuma, hogy méretben valóban egészen diszkrét lett és inkább kelti egy ékszer benyomását, mint egy szenzorét. Ez annak köszönhető, hogy ez az első hordozható, akkumulátormentes elektronikai érzékelő, amit a napsütés aktivál és az okostelefon tölt fel NFC kommunikáció révén.

La Roche-Posay My Skin Track bőrszenor (Fotó: La Roche-Posay)

A My Skin Track UV a tárolt adatait az applikációnak egy egyszerű, egygombos funkcióval adja át, egyszerűen csak oda kell érinteni a készüléket az okostelefonhoz, hogy frissítsük az alkalmazást. A szenzort IOS-es és Andoridos okostelefonokkal is összekapcsolhatjuk, kompatibilis minden NFC olvasóval ellátott készülékkel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top