Shine

Hihetetlen, mi lett a nyár kedvenc szandálja

Nem a szépségével nyert, annyi biztos.

Ami papucsban a Birkenstock, az a szandáloknál a Teva – legalábbis erre a következtetésre jutott a Lyst, amely nagyjából 9000 márka termékeit gyűjti egy oldalra, így nemzetközi viszonylatban jelentős rálátása nyílik arra, mi iránt érdeklődnek a vásárlók. Ők pedig idén nyáron határozottan a konformista, tépőzáras Teva szandálokba habarodtak bele.

A Lyst Index összeállításához hatmillió termékből szűrték ki a legnépszerűbbeket, így végzett listájuk tetején a Teva Hurricane XLT2 szandál, amit mindössze egy dizájner táska, az Off-White ℅ Virgil Abloh 1.4 Jitney bag tudott megelőzni, de lássuk be, azért egy 350 ezer forintos táska mégiscsak kevésbé elérhető menőség, mint egy tizenpárezerért beszerezhető túraszandál.

Az elmúlt hónapokban 350%-kal ugrott meg a keresések száma a szandálra vonatkozóan, így jó eséllyel a világ nyugati felének nagy része ezt a típust szerezte be nemtől és kortól függetlenül.

 

 

Közzétették, melyik lett a nyár legnépszerűbb szandálja (Illusztráció: Istockphoto)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top