5 bizonyíték, hogy nem kell vagyonokat költeni menyasszonyi ruhára

nlc | 2019. Augusztus 21.
Az árkülönbséget inkább fordítsátok a nászútra.

Sok tételen el tud szállni egy esküvő költségvetése, de mind közül talán a menyasszonyi ruha az, amire a legkönnyebben kiadunk akár egy (vagy több) havi fizetést is, és lehet, hogy még ekkor is csak béreljük az álmainkat. Érthető, ha egyszerűen csak azt szeretnéd, hogy tökéletes legyen a Nagy Nap, de hidd el, nem azon fog múlni, hány százezret költöttél el egy olyan ruhára, ami maximum tíz órát van rajtad.

Gondold csak át, biztosan lenne helye máshol is annak a rengeteg pénznek, inkább toldjátok meg a nászutat pár nappal, vagy belátóbb módon gondoljatok a most kezdődő közös életetekre, és tegyétek félre valami hasznos dologra. Kocsira, lakásra, bútorra. Hogy mindez sikerüljön, mutatunk öt példát, milyen menyasszonyi ruhát vásárolhatsz akár egy fast fashion üzletben is. Amiket nem kell hónapokkal előre lefoglalni, senki sem viselte előtted, és elteheted emlékbe is, hiszen nem egy szimpla bérlésről van szó.

Rövid köpennyel kombinált – Marks & Spencer

Őszi esküvőre tökéletes választás a lenge köpennyel kombinált ruha, mely finoman takarja a karokat, mégis kellően szellős hozzá, hogy napsütéses időben sem izzadjunk bele. Enyhén bővülő szoknyájában a tánc is könnyű lesz, pláne, hogy abronccsal sem kell bajlódni.

Ár: 79 Font, 27.000 Forint

Marks & Spencer menyasszonyi ruha (Fotó: Marks&Spencer)

Csipkés, hosszú ujjú ruha – Orsay

Katalin hercegné menyasszonyi ruháját idézi ez a romantikus, csipkeujjas ruha, melynek viszonylagos zártságát szépen ellensúlyozza a hátrész mély kivágása. 

Ár: 27.995Ft

Orsay menyasszonyi ruha (Fotó: Orsay)

Nadrágruha esküvőre – Mango

Ha csak polgári szertartást terveztek, vagy egyszerűen  távol áll tőled a habos-babos ruhák stílusa, egy elegáns overallt is választhatsz. Modern, letisztult, ráadásul nagyon kényelmes, az aszimmetrikus, fodrokkal kombinált szabás pedig kellő adag romantikát is visz az összképbe.

Ár: 17.995Ft

Mango alkalmi nadrágruha (Fotó: Mango)

Szatén menyasszonyi ruha – H&M

A hosszú, vastag szaténruhát mély V-nyak kialakítással tervezték meg, spagettipántja állítható, szoknyája rétegelt és fokozatosan bővülő. A stílus itt is a minimál vonalat viszi, a szoknya rész hullámzása mégis kellő lágyságot ad az outfitnek.

Ár: 69.995Ft

H&M menyasszonyi ruha (Fotó: H&M)

Bájos midiruha – Massimo Dutti

Egy lagzis esküvőre talán kevés, nyári, nyár végi polgári szertartáshoz tökéletes lehet egy hófehér koktélruha, amit feldobhatunk egy csipkés boleróval, pelerinnel, illetve maguk az ékszerek, a hajdísz és a menyasszonyi csokor is sokat alakíthat az összképen. Épp úgy, ahogy nekünk tetszik.

Ár: 15.995Ft

Massimo Dutti hófehér midiruha (Fotó: Massimo Dutti)

Exit mobile version