Shine

Ez lesz az ősz legnépszerűbb szemsminkje

Hódítanak a csillogó sminkek.

Szemernyit sem csökken a nyári ragyogás az ősz beköszöntével, legalábbis ami a szemsminkeket illeti. A csillámporok és csillámos szemhéjfestékek mindent visznek az új szezonban, legyen szó minimalistán elsuhintott pár fénypontocskáról vagy a teljes szemhéjat beborító ragyogásról.

A sárga és rózsaarany, az ezüst és a bronz továbbra is megunhatatlan megoldást kínálnak, belőlük egy leheletnyit szépen illeszthetünk visszafogottabb sminkekhez is. A divattrendeket felvonultató bemutatókon a leglátványosabb szemsminkeket a Halpern prezentálta, modelljei szemhéját mintha csak arany fóliával fedték volna be, úgy ragyogtak.

Az intenzívebb – jellemzően – bulisminkek esetén a lilás, rózsaszínes árnyalatokat lesz érdemes kipróbálni, az igazán trendkövetők pedig megpróbálkozhatnak azzal is, hogy ajkaikat színben és ragyogásban harmonizálják szemsminkjükkel, de előre szólunk, viselésük nem lesz kényelmes. 

Nézd meg a trendfotókat a Krémmánia Magazinon »

Csillogó szemsmink divat őszre

Hódítani fognak a csillogó szemsminkek. (Fotó: instagram/halpernstudio)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top