nlc.hu
Shine
Megosztó dizájnkollekció érkezik az Ikeába

Megosztó dizájnkollekció érkezik az Ikeába

Két évet kellett várni a kollekcióra, de itt van!

2017 nyarának nagy bejelentése volt, hogy a svéd bútoráruház Virgil Abloh dizájnerrel lép szövetségre, hogy egy menő, minimalista bútorkollekciót hozzanak létre. Ha valaki nem ismeri, Abloh az, akinek tervezői stílusát vagy élből lehurrogják roppant egyszerűsége és néha vitatott eredetisége miatt, vagy az egekig magasztalják laza, letisztult és nagyon modern megoldásainak köszönhetően.

Az IKEA x VIRGIL ABLOH Frakta táska már felbukkant a divathetek ideje alatt is néhány influenszernél. (Fotó: Christian Vierig / Getty Images)

Nos, az Ikea, úgy tűnik, az utóbbiak táborát gyarapítja, a tervező pedig nagylelkűen megosztotta velük a rá jellemző feliratozós dizánját, amit órára vagy épp lábtörlőre is rátett, plusz olyan frappáns ötletekkel is megfejelte mindezt, mint a blokkmintás szőnyeg vagy egy vadiúj FRAKTA táska. Került még a limitált kollekcióba „kis hibás” étkezőszék, egy menő dohányzóasztal és egy szófa is, aminek picike mintája sokat ér majd a rajongók szemében.

Megnézem
Összes kép (9)

A MARKERAD névre keresztelt kollekció darabjai november 1-jén jelennek meg az amerikai áruházak kínálatában, azt egyelőre nem tudni, hozzánk érkezik-e a kollekcióból, mindenesetre aki luxusérzetű, kortárs és utcai művészetből csipegető, egyedi darabokkal szeretné feldobni a lakását, érdemes sasolnia a bútoráruház weboldalát a kollekcióval kapcsolatos hírekért.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top