Shine

Érkezik a 7. Krémmánia Beauty Box, különleges témát karolt fel

Az most is meglepetés, hogy pontosan mit tartalmaz a szépségdoboz, témája azonban már önmagában is szívet melengető lett.

Pár nap, és megjelenik a legújabb Krémmánia Beauty Box, mely ez alkalommal olyan téma köré épült fel, ami nem csak krémmániások tízezreinek szívügye, de általánosságba véve is egyre fontosabb szemponttá válik kozmetikumok vásárlásakor. Ez pedig nem más, mint a cruelty free jelölés, az, hogy az adott termék gyártása, illetve összetevői előállítása során igazoltan ne végezzenek állatkísérleteket a cégek.

A limitált darabszámban megjelenő, hetedik szépségdoboz csupa ilyen márka sikertermékét tartalmazza, szám szerint tízet, melyek összértéke is egészen impozáns – de lássuk előbb, mely szépségápolási márkák kerültek bele a dobozba:

Adrienne Feller

A termálvizet tartalmazó termékeket gyártó magyar márkától egy kíméletes, mindennapos használatra ajánlott arcápoló lapul a boxban.

Essence

A Krémmánia egyik legnépszerűbb dekorkozmetikai márkája olyan termékkel készült, amely hónap kedvence is volt már az oldalon és legtöbb krémmániásunk maximális pontszámmal díjazta.

Fabulon

A márka egyik idei újdonsága került a dobozba, ami bár minden bőrtípusra szuper, főleg a zsíros, problémás bőrűek fognak neki örülni.

GlamOriginal

A 100%-ban természetes összetevőkkel dolgozó magyar márkától, a GlamOriginaltól, egy vegán alapanyagokból készült, sokoldalúan használható dekorkozmetikumot próbálhattok ki.

Levendárium

A magyar márkától egy aromaterápiás illóolajokban gazdag, különleges bőrtápláló kozmetikum került a boxba.

Neogence

A hatóanyagokban gazdag termékeket gyártó cég arcápoló termékei közül próbálhattok most ki egyet.

Officina Merta

A márkától egy olyan termék került a dobozba, mely igazi gyorssegély lehet a téli hónapok beköszöntével.

Tadé

A natúr kozmetikumokat gyártó francia márka egyik leghíresebb termékét tettük a dobozba, mely több ezer éves, aleppói hagyományokat alapul véve készül, mediterrán környezetben.

Vintage Beauty

A natúr kozmetikumokat gyártó magyar márkától egy olyan 100%-ban növényi összetételű terméket tettünk a dobozba, amellyel még könnyebb lesz a hűvösebb időjárásra való ráhangolódás.

Yamuna

A Krémmánián is népszerű márkától egy igazi nőies illatú alapdarab lapul a dobozban.

A termékek összértéke 16.112 Ft lett, a doboz ára azonban csak 5290 Ft (+postaköltség). 10.580 Ft-tól vagyis 2 doboz együttes vásárlása esetén a szállítási költség ingyenes.

A doboz november 22.-én (pénteken) 16:00-tól rendelhető a Skinsmart weboldalán. A hétvége során (november 22-24.) rendelt dobozok kiszállítása szerdától péntekig várható (november 27-29.).

A 7. Krémmánia Beauty Boxot itt tudjátok megrendelni »»

A zökkenőmentes kiszállítás érdekében a Skinsmart munkatársai folyamatosan válaszolni fognak nektek a felmerülő kérdésekre ezen az e-mail címen: hello@skinsmart.hu

Reméljük, hogy szeretni fogjátok a szépségdobozt, és új kedvencekre is rátaláltok segítségével!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top