Shine

Mutatjuk, mi mindent rejt a 7. Krémmánia Beauty Box

Állatkísérletmentes kozmetikumok kerültek a legújabb szépségdobozba, sminktermékek és bőrápolók egyaránt.

Ahogyan arról már hírt adtunk, megjelent a 7. Krémmánia Beauty Box, mely nagyon fontos témát karolt fel: az állatkísérletmentes, vagyis cruelty free minősítésre hívta fel a figyelmet, így a dobozba is csupa olyan hazai és nemzetközi márka kozmetikuma került, melyek megfelelnek a CF-minősítés szigorú követelményeinek.

Összesen 10 terméket gyűjtött össze a Krémmánia csapata, melyek mindegyikét leteszteltem, hogy hasznos információkat, tapasztalatokat szerezzetek a kozmetikumokról.

7. Krémmánia Beauty Box (Fotó: Leéb Ádám)

Fabulon Arctisztító Kendő

Normál kiszerelésű arctisztító kendő került a dobozba a Fabulontól, mely jó szolgálatot tehet napközben, ha egy kis felfrissítésre van szüksége bőrünknek. A kendőket megfelelően átitatták a tisztító folyadékkal és anyaguk is tetszetős, nem szakad, de a bőrnek is puha érzet. Illata kellemes, frissítő virágillat, mely nem tolakodó. Gyorsan megszárad, sem száradás közben, sem azt követően nincs ragacsos érzet a bőrön, ami nagyon pozitív. Többféle gyulladáscsökkentő és hidratáló összetevőt is tartalmaz, így nem csak tisztít, de bőrünk ápolásához is hozzájárul. 

Tadé Bio Aleppo Szappan

Nagy méretű tömbszappanról van szó, mely 190 grammos kiszerelésével sokáig fürdőszobánk tartozéka lehet. Kézzel, évezredes tradíció szerint készített szappan, mely a szíriai Aleppóból származik. Illata karakteres, elsőre talán furának tűnhet, ugyanis mesterséges illatanyagokat nem tartalmaz, helyettük a nemes babér gyümölcsének olaja került bele, amely hozzájárul az unisex illathoz. Habzása megfelelő és természetesen szépen tisztítja is a bőrt, nem csak kézmosáshoz, de fürdéshez is bátran használható. Papír csomagolása környezetbarát és igazán mutatós.

Levendárium Bio Aromaterápiás Virágos Női Testápoló Olaj

Nagyon igényes, sötétbarna üveg kiszerelésben érkezik a testolaj, melynek aranysárga színe és hihetetlenül kellemes, rózsás-narancsos illata van. Száraz bőrűeknek, főleg télen, egy ilyen bőrápoló megváltás lehet, édesmandula-olaj, kenderolaj és napraforgómag-olaj tartalma alaposan táplálja, ápolja, puhítja a bőrt. Hatása egész nap tart, bőrünk mégsem ragad tőle, amihez mindössze annyi szükséges, hogy egy picit belemasszírozzuk az olajat felvitelkor. Parfümöt a készítmény nem tartalmaz, kellemes illatát kizárólag a benne rejlő illóolajoknak köszönheti. 

Essence This Is Me Ajakrúzs

Négy különböző rúzsárnyalat került a dobozba, név szerint a 09-es Special, a 10-es Naughty, a 12-es Loyal és a 16-os Loveable árnyalatok – hogy kihez melyik érkezik, az meglepetés. A színek a This Is Me ajakrúzs legnépszerűbb árnyalatai, közülük a Naughty korallos-pinkes rúzst teszteltem, mely jól kenhető, krémes állagú, mégis precízen meghúzhatjuk vele szánk ívét is. Van egy pici, diszkrét illata, enyhén édeskés, kellemes az orrnak. A rúzs fedése intenzív, vékony rétegben is szépen mutat, közepesen mattra száradó, viselni pedig nagyon kényelmes, nem szárítja az ajkakat. Tartóssága megfelelő, önmagában 3-4 órákig szépen ajkainkon marad, evés-ivást követően azonban érdemes megigazítani sminkünket.

Neogence N3+ Fátyolmaszk

Négy különböző típusból került egy-egy darab a Box-ba a Neogence fátyolmaszkjai közül, melyek nagyon jó értékeléseket kaptak eddig a Krémmánián. A kék-algás és olívakivonatos tápláló fátyolmaszk, az arbutinnal és gránátalma kivonattal gazdagított revitalizáló fátyolmaszk, a xpermoisttal és ceramiddal felturbózott intenzív hidratáló fátyolmaszk  és a hialuronsav-komplexet tartalmazó revitalizáló fátyolmaszk közül a legutolsót teszteltem: a Neogence N3+ revitalizáló fátyolmaszk hialuronsav komplexszel típust. Ez egy hatóanyagokkal gazdagon átitatott szövetmaszk, amelyben a 15-20 perces hatóidő után is még bőven marad annyi, hogy jut belőle nyakunkra, dekoltázsunkra is. A maszk használata után semmiképp se mossunk arcot, ellenkezőleg, masszírozzuk be a bőrünkön maradó hatóanyagokat. Száradást követően egyből érezhető, hogy bőrünk puhább, hidratáltabb, ez által feszesebb lesz. 

7. Krémmánia Beauty Box (Fotó: Leéb Ádám)

Vintage Beauty Ajakbalzsam

A téli időszakban éppen egy ilyen ajakápoló az, amit mindenkinek a táskájában kellene tartania. A 100 százalékig növényi összetételű ajakhidratálóból egy egészen pici mennyiség is megfelelő ápolást nyújt a bőrnek anélkül, hogy az „függővé” válna tőle. Ha vékonyan visszük fel, rúzst is szépen rétegezhetünk rá, egy vérbeli tartós, folyékony rúzs esetén használata különösen javasolt. Kialakítása praktikus, a tubus megjelenése egyszerű, de a lényeg mégiscsak az, hogy ami benne rejlik, magas minőségű.

Glamoriginal Zselés Szemhéjtus

Ez a szemhéjtus nem csak cruelty free, de vegán is, összetételét tekintve pedig az érzékeny szeműek is nyugodt szívvel használhatják. Kiszerelése különleges, a pici ecsetet a kupakból lehet kihúzni, amelynek így nagy előnye, hogy mindig kéznél van, egyszerűen magunkkal vihetjük a teljes szettet ha akarjuk. A fekete szín szép intenzív, de a mélyfekete árnyalathoz fel kell építeni a sminket. Az ecset kézre áll, jól használható és még a cicaszem elvékonyodó hegyét is egyszerű megfesteni vele, vékonyabb és vastagabb vonalat is könnyű húzni. Tartóssága megfelelő, de nem vízálló, eltávolítani pedig nagyon könnyű, micellás víz dörzsölés nélkül lehozza. 

Adrienne Feller Hungarian Spring Arcradír

Minitasakos kiszerelésben került a szépségdobozba az arcradír, melynek mennyisége 3-4 alkalomra is elegendő lehet. Krémes állagú, nagyon apró szemcséjű mandulaőrleményt tartalmazó készítmény, amire a Krémmánián már számos pozitív értékelés érkezett. Illata kellemes, frissítő, enyhén levendulás, használatától a bőr finom puha és sima lesz, miközben még finomat hidratálja is azt. Bemasszírozás után a felesleg langyos vízzel könnyen eltávolítható, nem hagy maga után kellemetlen, olajos réteget.

Yamuna Boldogság Testvaj

Krémes állagú, nagyon könnyed, nagyon kellemes illatú bőrápoló, amely után jó érzés szagolgatni a bőrünket – a névadás ez esetben tényleg találó. Gyorsan felszívódik, mégis érezhetően táplálja a bőrt már pici mennyiségben is. Kakaóvajat, shea vajat és többféle bőrpuhító összetevőt tartalmaz. A dobozba normál kiszerelésű, 50 ml-es tégely került, mely ha kifogy, nem csodálkozunk, ha gyorsan beszerzi mindenki a következőt.

Officina Merta Selyembalzsam

Fém tégelye nagyon jól kézre áll ennek az univerzális balzsamnak, mely az extrán száraz bőrterületek első rangú kezelője lehet. Sok más univerzális balzsamhoz képest ez a 35 ml-es változat kellően nagy hozzá, hogy kényelmesen használjuk, nem beszélve róla, hogy esetében ez jókora mennyiséget jelent. A selyembalzsamból ugyanis roppant kevés is elegendő, bár állaga szilárd, a tetejéről könnyen „lehúzhatjuk” ujjbegyünkkel a szükséges mennyiséget. Ajakápolónak, körömágyápolónak vagy könyökápolónak is használhatjuk. Méhviaszt és olívaolajat is tartalmaz, enyhe illatából levendulaolaj-tartalma érződik ki leginkább.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top