Shine

5 nude rúzs, amik a hétköznapok kedvencei lehetnek

Mind a minőségük, mind pedig a konkrét árnyalatuk népszerűvé tette őket.

A nude, vagyis bőrszínű rúzs igazi jolly joker, amiből szinte kötelező, hogy mindenkinek legyen egy tökéletesen passzoló árnyalata. Nemcsak hétköznapi sminkekhez kényelmes megoldás, de alkalmi sminkhez is szívesen viseljük, amit megbolondíthatunk némi fényes finissel, ragyogást adó szájfénnyel.

Érdemes kutakodni, ugyanis a szépségtrendekben is láthatjuk, a nude rúzsok minden szezonban jelen vannak kikophatatlan alternatívaként mindenki számára. A kifutók sminkjein is rendre feltűnnek, szeretik hangsúlyozni velük a természetes, natúr szépséget, de a vadabb, rockosabb sminkek esetén is szívesen párosítják az erős szemsminkeket velük.  

Giambattista Valli / Sherri Hill / A Detacher (Fotó: Peter White / Getty Images, JP Yim / Getty Images for Sherri Hill, Albert Urso / Getty Images)

Kiválasztani a pont passzoló nude árnyalatot persze semmivel sem könnyebb, mint mondjuk vörös rúzst vásárolni, ezért megpróbálunk néhány konkrét tippet adni arra vonatkozóan, melyeket érdemes letesztelned, ha drogériában vagy parfümériában jársz. Válogatásunkhoz a Krémmánia adatbázisát, illetve az abban szereplő rúzsokra adott véleményeket vettük alapul. Öt népszerű, nagyon jó értékelésekkel büszkélkedő rúzst mutatunk be, azoknak is azt a konkrét nude árnyalatát, mely a netes fórumok alapján a legnépszerűbbnek számít. 

1. Avon True matt hatású ajakrúzs

Az Avon True matt hatású ajakrúzs a Krémmánia egyik legnépszerűbb rúzsa, melynek Nude Suede árnyalata nyerte el sokak tetszését. A bársonyosan matt finishez nagyon jól illik ez a természetes szín, mely szépen fed és megfelelően tartós is. Kopása egyenletes, egy jól eltalált nude esetén pedig pláne, hisz maga a szín is szinte egybeolvad ajkaink színével.

2. Chanel Rouge Allure Ink Fusion folyékony rúzs

Luxusszinten a Chanel Rouge Allure Ink Fusion folyékony rúzs Second-Skin Intense Matte típusából javasoljuk kipróbálásra a Beige Naturel árnyalatot. Maga a rúzs a vélemények alapján tartós, matt rúzshoz képest elenyésző szárító hatással (ez okos aláhidratálással kiküszöbölhető), amit kellemes viselni, ugyanis szinte észrevétlen réteget képez ajkainkon. Az árnyalat maga egy univerzális, picikét a narancsos-barnás színek felé kalandozó, új változat. 

3. MAC Matte Lipstick

A MAC rúzsai közül a MAC Matte Lipstick Velvet Teddy árnyalata mondhatni egy legendás nude-nak számít, amiről minden magára adó beauty vlogger készített már minimum egy videót. Általában a márka matt rúzsaival kapcsolatban pozitívumként emelik ki, hogy erősen pigmentáltak, és erős fedést biztosítanak, tartósságuk pedig dicséretes.

4. L’Oréal Paris Color Riche 

A L’Oréal Paris Color Riche ajakrúzsa a drogériás változatok között az egyik kedvenc, amelynek matt vonalát bővítették a témába vágó, Free The Nudes kollekcióval. A hidratáló, matt finisű nude rúzsok közül a No Cliché árnyalat a netes vélemények alapján a kreolabb és világosabb bőrön is jól mutat, ez egy világos, picikét rózsás, bézs szín.

5. Rimmel Lasting Finish Ajakrúzs

A Rimmel Lasting Finish Ajakrúzs esetén a selymes fényű Nude Pink izgalmas választás lehet, mely mesterien lavírozik a pinkes és korallos árnyalatok mezsgyéjén. Igaz, nem ez a legtartósabb ajakrúzs, cserébe nem szárítja az ajkakat, a picit száraz részeket nem emeli ki, a kopása pedig szép egyenletes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top