Ezek 2019 legszebb karácsonyi kirakatai

Őrült összegeket költöttek el a dekorációkra.

Legyen szó a legnagyobb, leghíresebb áruházakról vagy kisebb butikokról, karácsony előtt pár deka műhó és némi fényfüzér minimum bekerül a kirakatokba, hogy fokozzák az ünnepi fílinget. Láthattuk ezt mi is eleget, sőt mostanra talán már tele is van a púpunk a plázák fényjátékától, a tömeggiccs mellett azonban nem kevesen vannak, akik már-már művészi szintre emelik a kirakatok berendezését, és hihetetlen mesevilágot építenek az ablaküvegek mögé.

Párizs – Galeries Lafayette

A párizsi Galeries Lafayette áruház például minden évben ámulatba ejtő belső dekorációt kap az ünnepekre, idén sincs ez másként. A témát ezúttal a méhecskék szolgáltatták, őket öltöztették ünneplőbe, és találtak ki részvételükkel mindenféle mesevilágot, amelyben néhány luxusholmi is helyet kapott.

Megnézem
Összes kép (6)

Szentpétervár – Dom Leningradskoy Torgovli (DLT) 

A szentpétervári áruház nem spórolt, mikor csillámdekort és karácsonyi gömböket kellett rendelni a dizájnhoz. Az eredmény határozottan fényűző lett.

London – Harvey Nichols

A londoni Harvey Nichols áruház dizájnját a skandináv életérzés ihlette, a neonvilágítással pedig még az északi fény látványát is megidézték.
Megnézem
Összes kép (4)

New York – Bergdorf Goodman

A New York-i Bergdorf Goodman áruház sem aprózta el a látványelemeket, kirakatai idén az ünneplés, partizás, bulizás témakörét dolgozták fel hihetetlenül fényűző és aprólékos módon. A munkafolyamatról videó is készült, érdemes megnézni, mennyi időt, energiát és pénzt áldoztak rá, hogy pár hétre karácsonyi pompába öltözzenek a kirakatok.

Megnézem
Összes kép (4)

 

New York – Harney & Sons Fine Teas

Gigantikus látványelemekkel nemcsak a neves áruházak szolgálnak, a Harney & Sons teamárka New York-i üzletének kirakatai ugyancsak ámulatba ejtők lettek.

Megnézem
Összes kép (2)

London – Liberty London

A neves brit áruháznál idén úgy döntöttek, formabontó karácsonyfát választanak: egy óriási, lebegő, kék bonsait állítottak fel az üzlet közepén, melyet egzotikus díszek tarkítottak, és tettek mégis nagyon karácsonyivá.

A Liberty London karácsonyi dekorációja (Fotó: Instagram/libertylondon)

Párizs – Le Bon Marché

A londoni bonsaijal ellentétben a párizsi Le Bon Marchénál nem egyetlen óriásfa köré építették fel a koncepciót, mikor arról volt szó, hogyan díszítsék fel a belső teret. Helyette komplett fenyvest telepítettek az áruházba, lebegő karácsonyfák tucatjait helyezve ki, melyek gyönyörű összképet adnak.

A párizsi Le Bon Marché karácsonyi dekorációja (Fotó: Instagram/lebonmarcherivegauche)

Párizs – Le Printemps

A Le Printemps sem marad el egy centivel sem versenytársaitól, ha a karácsonyi dekorációról van szó. Idén látható cuki elefánt a porcelánboltban, illetve mókuskerekező mókusok és bulizó papagájkórus is szórakoztatják a vásárlókat.

Megnézem
Összes kép (4)