Shine

40 ezres arctisztító készüléket ajándékozhatsz valakinek, ingyen

A közelgő nemzetközi nőnap alkalmából a svéd FOREO egy igazán nagy meglepetéssel készült.

Az arctisztító készülékeiről és arcápolóiról ismert FOREO nem akármilyen meglepetéssel készült az idei nőnapra: #PayItForwardWithFOREO kampányuk keretében lehetőséget nyújtanak rá, hogy „megköszönjük azt a bölcsességet, inspirációt, támogatást, amely generációról generációra, nőkről nőkre száll, s amely formálja a szépségüket” – olvasható a kampány leírásában.

De mit jelent mindez a gyakorlatban?

Nos, azt, hogy megajándékozhatunk valakit – anyukánkat, legjobb barátnőnket, vagy kolléganőnket, akit akarunk – egy FOREO készülékkel. Nincs más feladat, mint egy posztban megjelölni egy olyan hölgyet, aki hatással van az életükre, és egy rövid történetben mesélni róla. A FOREO pedig gondoskodni fog a kiválasztott hölgy ajándékáról: a jelölt egy 39 ezer forint értékű LUNA mini 2 arctisztító készüléket kap ajándékba, köszönetképpen azért, hogy a világot még gyönyörűbb hellyé varázsolja életével. Nincs sorsolás, nincs maximális darabszám és nemcsak minden 10. nyer, hanem mindenki, aki teljesíti a részvétel feltételeit.

A részvétel feltételeit a Krémmánia Magazin oldalán találod »»

Egy FOREO Luna mini 2 készülékkel ajándékozhatsz meg valakit nőnap alkalmából. (Fotó: Foreo)

Egy FOREO Luna mini 2 készülékkel ajándékozhatsz meg valakit nőnap alkalmából (Fotó: Foreo)

Ha mindent tudni akarsz a megfelelő arcápolásról, ezek a cikkek a segítségedre lesznek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top