Shine

A kézfertőtlenítőktől kiszáradt kezeket is rendbe tehetik ezek a kézkrémek

A legkeményebb téli hónapokban sem olyan száraz a kezünk, mint amilyenné a kézfertőtlenítő géltől és az emelt számú kézmosástól vált az elmúlt napokban – és sajnos, úgy tűnik, ez még csak a kezdet.

Bár a száraz kéz legyen most a legnagyobb a baj, mégis sokunkat érintő probléma, hogy a rengeteg kézmosástól, kézfertőtlenítéstől érdes, berepedezett, vagy akár sebes lesz kézfejünkön a bőr. A Krémmánia Magazin újságírója ezért kikereste, melyek a legdurvább kézszárazsággal is elbíró, akár webshopból is beszerezhető, nagyon jó értékelésű kézkrémek a Krémmánián, amik nektek is segítségetekre lehetnek.

Azt azonban külön kiemelték, a lista egyetlen kézréme sem ér annyit, hogy külön vásárlást szervezz rá, amíg a koronavírus-veszély a nyakunkon van. Ha nem tudod összekötni más, halaszthatatlan bevásárlással a beszerzését, simán tedd félre az infót későbbre, és vedd meg azt, ami legelőször az utadba kerül vagy használd azt, amit otthon találsz. Ha kézkrém nincs, hát ott a testápoló.

Az ajánlott kézkrémek leírását itt találod »»

A kézfertőtlenítőktől kiszáradt kezeket is rendbe tehetik a Krémmánia Magazin által kiválogatott kézkrémek. (Illusztráció: Cunaplus_M.Faba)

A kézfertőtlenítőktől kiszáradt kezeket is rendbe tehetik a Krémmánia Magazin által kiválogatott kézkrémek (Illusztráció: Cunaplus_M.Faba)

Még több bőrápoló:

Tavaszi bőrápoló újdonságok testre és arcra

5 kipróbálásra érdemes arckrém, ha nagyon száraz a bőröd

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top