Shine

75 évesen térhet vissza a Playboyba a country királynője

A country-legenda 42 éve már szerepelt a nyuszis újság hasábjain.

Az idén 75 éves Dolly Parton márciusban már kijelentette, hogy szívesen újracsinálná azt a Playboy-címlapfotót, amely 1978-ban jelent meg róla. Az Unilad értesülései szerint a nyolcszoros Grammy-díjas énekes nemrég egy brit rádióműsorban elárulta, hogy tárgyalásokat folytat a lappal a fotózás megismétléséről.

„Szívesen elvállalnám, ha ízlésesen meg lehet csinálni és ha kerül mellé egy igazán jó interjú is” – mondta Dolly Parton a Radio 1 9 to 5 című műsorában.

Ruha azért lesz rajta

Az énekesnő már a 42 évvel ezelőtti Playboy-fotózás során sem vállalta, hogy megszabaduljon a ruháitól és kijelentette, hogy erre idén sem hajlandó, viszont nagyon szeretné ezzel megünnepelni a 75. születésnapját. 

Dolly Parton 75 évesen térhet vissza a playboyba

Dolly Parton a 2016-os Academy of Country Music Awards díjátadó gálán (Fotó: Getty Images)

Kora ellenére Dolly Parton egyébként fáradhatatlan, nemrég kiadott egy „best of” albumot, amelyen karrierje 93 legjobb dala szerepel, október elején jelent meg A Holly Dolly Christmas című karácsonyi albuma, de nemrég elkészült a Christmas on the Square című film is, amelynek a főszerepét játssza, többek között a Chicago című musicalből és a Mamma Mia!-ból ismert Christine Baranski, illetve a Hair című klasszikusban Berger szerepét alakító Treat Williams mellett. 

A film egyébként november 22-én érkezik a Netflix kínálatába, arról viszont még nincs információ, hogy mikor jelenhet meg a Dolly Parton fotójával ékesített Playboy. 

További cikkeink Dolly Partonnal kapcsolatban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top