Szabadidő

DiNero

Új menükkel, képekkel, hírekkel és publikációkkal gyarapodott a Shell Életpálya Alapítvány honlapja, ezáltal szebb, érdekesebb és modernebb lett.




A site-ot a diNero 2001 januárjában publikálta. A honlap látogatói megismerkedhetnek az Alapítvány céljával, múltjával, jelenével és jövőjével illetve azzal, hogy és miként tudja támogatni a kezdő fiatal vállalkozókat. Letölthető kiadványok segítenek eligazodni a vállalkozásokra érvényes szabályok útvesztőiben, segítségükkel tesztelhetik ötleteiket azok, akik még csak gondolkodnak egy vállalkozás elindításán. Megtekinthetőek a szervezet nemzetközi kapcsolatai és bemutatkoznak a fő támogatók, tanácsadók és koordinátorok is. Az érdeklődők olvashatnak a júliusban lezárult legutóbbi pályázat nyerteseiről és résztvevőiről, Ezen a pályázaton a diNero is támogatóként vett részt és három döntős vállalkozást a cég honlapkészítéssel jutalmazott és Fábián Péter ügyvezető a zsűriben is helyet kapott.





A site tartalma


Alapítvány: információk a Shell Életpálya Alapítványról
Pályázat: az eddigi 8 sikeres pályázat nyerteseiről és résztvevőiről olvashatnak a látogatók, megismerkedhetnek a legfrissebb pályázati felhívással is.
Hitel: a fiatal vállalkozóknak nyújtott kedvezményes hitelkonstrukciókat és megpályázásunk feltételeit tartalmazza.
Hírek: az Alapítvány legújabb eseményeiről tájékoztat.
Kiadványok: letölthető dokumentumok, melyek elengedhetetlenek egy vállalkozás beindításához, üzemeltetéséhez.
• Teszteld magad: egy letölthető program segít tesztelni a vállalkozás életképességét.
Kapcsolatok: hasznos címgyűjtemény vállalkozók részére.
Fórum: a látogatók megoszthatják véleményeiket, ötleteiket az Alapítvány munkatársaival.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top