Szabadidő

Sztárok az égbolton

Vörös szõnyeg, felvillanó vakuk. A Hotel Inter-Continental báltermébe egymás után érkeztek a mûvészek, televíziós sztárok, közéleti személyiségek a Story magazin már hagyománnyá vált Ötcsillag-díj átadására.






Kattints a képre!

Mindenki izgatottan várta, hogy kiderüljön, idén kik nyerték az olvasók által megszavazott díjat. Hét kategóriában hirdettek győztest, a szerencsésekről rövid filmes összeállítást is láthattak a résztvevők. A bálteremben ezután fénypászma kísérte a sztárokat a pódiumig.


A Story olvasói szerint 2001 legkedveltebb televíziós műsorvezetői Máté Krisztina, és Jáksó László. A legjobb színésznek és színésznőnek járó díjat Bajor Imre, és Udvaros Dorottya kapta. Az Irigy Hónaljmirigy lett a zenész kategória nyertese, a legjobb tévés produkciónak pedig a Barátok köztöt tartják a szavazók. Az év leg-leg-leg sztárja 1999 óta harmadszor Galambos Lajos lett.







Máté Krisztina






Galambos Lajos






Barátok közt
A győztesek az Ötcsillag-díjon kívül különleges ajándékot is kaptak. Nevüket igazi csillag viseli ezután, melyet a NASA által hitelesített oklevél tanúsít.



Az eseményt december 8-án, szombaton 18 órakor megnézhetitek
az M1-en. Jó szórakozást!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top