Szabadidő

Natalie Imbruglia

A csinos ausztrál leány 1975-ben született Sydneyben. A világ 1998-ban ismerte meg, hazájában azonban már korábban sztár volt, az ottani Szomszédok révén.




A szappanopera előtt már énekelt, és ezt a jó szokását újra felvette 1997-ben, amikor Londonban szerződést kötött egy kiadóval. Neves művészek működtek közre első albumánál, többek között Nigel Godrich (Radiohead) és Phil Thornalley (Cure). A Left of the Middle című első albuma szépen fogyott világszerte, a róla kimásolt Torn pedig csak nem akart eltűnni a rádiók játszási listájáról. A lemezről még a Big Mistake, a Wishing I was there és a Smoke is megjelent kislemezként, mind sikereket értek el, de a Torn-t természetesen nem tudták megközelíteni.

Nemrég jelent meg legújabb albuma, a White Lilies Island, rajta a That day-jel, ami erős rockhangzásával meglepett mindenkit, a kritikusok és a rajongók azonban imádják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top