Szabadidő

Nicole Kidman álruhában jár a bolhapiacra

Attól még, hogy az ember filmsztár, szeret ugyanolyan kedvteléseknek hódolni, mint bárki más – mondta Nicole Kidman, amikor arról kérdezték, Oscar-jelölése óta hogyan változott meg az élete.




– Igaz, ha felismernek az utcán, az egy kicsit megnehezíti a dolgomat. Például imádok bolhapiacokra járni, és régi tárgyak között kutakodni, és mint minden nőt, engem is elönt a boldogság, ha sikerül túrnom magamnak egy szép vállkendőt. Az autogramkérők miatt álcázni szoktam magamat: csak minimálisan sminkelek, szemüveget teszek fel, és ha az idő engedi, kalapot nyomok a fejembe. Eddig mindig bevált!” Az Oscar-jelölésről a színésznő úgy véli, a film számára fontosabb ez a megtiszteltetés, mint neki. „Az órák rendkívül igényes alkotás, ezért megérdemli, hogy így kapjon egy kis promóciót (The Hours – hazai bemutató: 2003. március 6.). Egy zajos szuperprodukció reklámjára rengeteget költenek, a csöndesebb filmek esetében viszont igyekeznek spórolni – az Oscar aranyfénye most pótolja ezt a hiányt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top