Szabadidő

Megnõsül a fenegyerek

Ben Affleck egyetlen lendülettel a toplisták csúcsára juttatta az év elsõ szuperfilmjeként emlegetett A Fenegyerek-et (bemutató: március 27.), és miközben álarcos igazságosztóként hatalmas sikert aratott, a magánéletben is van mivel dicsekednie.




Sok állítás és cáfolat, álhír és féligazság után egyre biztosabb, hogy nyáron valóban oltár elé vezeti a hozzá hasonló csillogású sztárt, Jennifer Lopezt. Az énekesnő-színésznő, aki az Álmomban már láttalak (Maid in Manhattan, hazai bemutató: március 6.) című nagyon romantikus vígjátékban is ellenállhatatlannak bizonyult, és vőlegénye mostanában azzal hozták izgalomba a fáradhatatlan pletyka-újságírókat, hogy felkeresték Affleck szülővárosa, Boston katolikus templomát.

Múlt októberben már jártak itt – akkor Affleck azért hozta haza J.Lot, hogy bemutassa a családjának –, most azonban teljes inkognitóban érkeztek, és csak annyi ideig maradtak, míg körbejárták a templomot.
Affleck az elmúlt négy évben 14 filmben játszott, és ahogy nyilatkozta: „eljött a pihenés ideje”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top