Szabadidő

Zeta-Jones egyre érzékenyebb

Úgy látszik, az Oscar-jelölés nem tett jót Catherine Zeta-Jonesnak: a walesi színésznõ egyre inkább úgy viselkedik, mint aki nagyon nagy sztárnak tartja magát.

Legalábbis erre utal, hogy a Chicago című film angliai népszerűsítése során igencsak makrancosan bánt az újságírókkal. A színésznő még azelőtt, hogy találkozott volna a sajtómunkásokkal, kirúgatott a szobából egy újságírót, feltehetően azért, mert korábban pikírten írt róla. Amikor viszont erről kérdezték, vállvonogatva csak annyit válaszolt, hogy a sietve távozott zsurnalisztának bizonyára hasmenése volt. A sajtótájékoztató sem zajlott incidens nélkül. Amikor a svéd Expressen című lap riportere a Zeta-Jones és férje, Michael Douglas közötti kerek negyedszázados korkülönbséget firtatta, a színésznő hirtelen ideges lett, és feldúltan válaszolta: „Ezt a kérdést maga sem gondolja komolyan. Szeretem a férjemet.” Ezután kiviharzott a szobából, így a sajtótájékoztató meglehetősen kurtára sikeredett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top