Szabadidő

Cinematrix-díj

A Cinematrix filmes honlap az Est Lapok támogatásával megalapította a Cinematrix-díjat, amelynek keretében a közönség szavazhat kedvenc filmjeire, filmes pillanataira.




Az idei kategóriák: Az év filmje, Az év filmese, A legjobb nő, A legjobb pasi, A legszebb nem szép nő, A legsúlyosabb arc, A legjobb harcjelenet, A legjobb ágyjelenet, A legjobb poén, A legjobb előzetes, A legjobb (moziban vetített) reklámfilm, A legjobb nem szimfonikus filmzene, A legnagyobb csalódás, illetve Az év botránya, Az év új tehetsége, Az év legjobb animált karaktere.





A Cinematrix-díj ötlete a Cinematrix honlap fórumán vetődött fel. A levelezők olyan díjat szerettek volna létesíteni, ahol nem egy szűk szakmai gárda vagy valamilyen érdekcsoporthoz kötődő kör, hanem valóban a közönség választhatja meg kedvenceit. A site e filozófiát szem előtt tartva alakította ki a szavazófelületet, ahol minden e-mail címmel rendelkező néző szavazhat kedvenceire.

A házimozi rajongói voksolhatnak a DVD Est Extra Díjra is, és a legszerencsésebb szavazó megnyerheti a Cinematrix TOP 100 DVD-t, míg további kilenc szerencsés szavazó egy-egy TOP 10 DVD-csomaggal lehet gazdagabb. A Cinematrix-díj mozifilmes kategóriáira szavazók szintén nem maradnak ajándék nélkül: nyereményük 1 kétszemélyes belépő a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál egyik VIP partijára – természetesen teljes ellátással.

Szavazni 2003. április 15-ig lehet a cinematrixdij címen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top