Szabadidő

Nicholson nem szégyellõs

Jack Nicholson a Schmidt története címû filmben nyújtott alakításáért valószínûleg megkapja a legjobb fõszereplõnek járó Oscar-díjat, és ezzel mindenki egyet is fog érteni: kivéve talán azokat rajongóit, akik a film történetének helyszínén, az Omaha nevû kisvárosban belestek Nicholson házába.




Ők ugyanis botrányos hírét keltik a színésznek. A Schmidt története felvételei ugyanis – ritkaságképpen – éppen ott készültek, ahol a történet játszódik. Omaha lakói pedig nagyon büszkék voltak rá, hogy ilyen nagy színész költözött közéjük: még a tetejébe, Nicholson a forgatás idején nem szállodában lakott, hanem kibérelt egy házat. Azok, akik belestek a kertbe és a házba – nem is kevesen – viszont pirulva menekültek. Legnagyobb meglepetésükre ugyanis a színészóriás többnyire anyaszült meztelenül közlekedett átmeneti szállásán, és úgy tűnt, egyáltalán nem aggasztja, hogy egy földszintes, nagy ablakos házban teszi mindezt. A szemérmes városban futótűzként terjedt a hír, és érdekes módon nem növelte, hanem csökkentette a sztárleső kíváncsiak számát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top