Szabadidő

Frida csak egy van!

Újra meg újra felröppennek olyan hírek, hogy Madonna továbbra is reménykedik abban: õ játszhatja el Frida Kahlo mexikói festõnõt egy róla szóló életrajzi filmben.




Teszi ezt annak ellenére, hogy már elkészült egy ilyen alkotás, és hatalmas sikert aratott, hat Oscar-jelölést és két Oscar-díjat is beleértve. Madonna kitartása voltaképpen érthető, mivel a festőnő nagy rajongója, több képét is birtokolja, és emiatt úgy érzi, képes Fridává átlényegülni. Még az sem tántorítja el, hogy Salma Hayek egyöntetűen magasztaló kritikákat kapott játékáért (plusz egy Oscar-jelölést), míg Madonnát idén újabb Arany Málna-díjjal szégyenítették színésznőként abszolvált csetlés-botlásaiért. Az újabb Madonna-filmtől szerencsére egy dolog biztosan meg fog óvni minket, és ez a pénz. A mostani Frida után jó ideig nem lesz kifizetődő ugyanerről a témáról filmet készíteni, és emiatt az Anyagias Lány vágyai végképp reménytelennek tűnnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top