Szabadidő

Kate Hudson: “Nincsenek gátlásaim!

Kamaszként erõsen kilógott környezetébõl Kate Hudson, a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt címû romantikus vígjáték sztárja.




„Talán a családi környezet volt az oka: csupa színész, zenész és hasonló bohém figura vett körül, úgyhogy teljesen fesztelenül mozogtam az emberek között – meséli a 23 éves színésznő. – A gimiben nem tartoztam semmilyen klikkbe, mert nem érdekelt az egész, és magasról tettem arra, mit gondolnak rólam a többiek. Persze én is igyekeztem pasizni, meg átestem az ilyenkor szokásos lelki dolgokon, de eléggé félvállról vettem mindent. Különösebb gátlásaim sem voltak. Egyik nap például egy klassz, estélyi-szerű lila ruhában mentem suliba, amit valahol túrtam magamnak egy butikban. Csak az osztályban derült ki, hogy a ruha totál átlátszó, amikor rásüt a nap, így mindenre, de mindenre fény derült. Nem csináltam ügyet belőle, gondoltam, rendszeresen sportolok, nincs mit szégyellnem az alakomon.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top