Szabadidő

Rowan Atkinson: “Civilben tisztára fapofa vagyok

Az a közhely talán túlzás, hogy a nagy nevettetõk civilben mind komoly vagy szomorú emberek, de hogy nem csupa röhögés az életük, az biztos.




Rowan Atkinson legalábbis úgy véli, hogy ő eléggé csínján bánik a vigyorgással. „Afféle fapofa vagyok, ha jól utánaszámolok, talán ötévente szoktam hangosan elröhögni magamat. De legyen inkább hat – töpreng Mr. Bean megformálója legújabb interjújában. – Munka közben meg végképp nem érek rá szórakozni, mert az adott jelenetre koncentrálok, és ez minden erőmet leköti.” Atkinsont legközelebb április 10-étől láthatjuk a hazai mozikban, a Johnny English című angol akcióvígjáték főszereplőjeként.





„Ezt a filmet érdemes komolyabban venni, mint a manapság divatos, jórészt az anyagcsere és a fajfenntartás tárgykörében poénkodó vígjátékokat – magyarázza a komikus. – Se nem direkt James Bond-paródia, bár van rá utalás, se nem Mr. Bean újabb ámokfutása. Johnny English botcsinálta titkosügynök, aki mindent elbaltáz, de azonnal talpra áll, mert hisz magában és a küldetésében. A humor részben ebből fakad, részben pedig abból, hogy hősünk környezete hogyan reagál a különös kém húzásaira.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top