Szabadidő

Salma szakít?

Egyre több jel mutat arra, hogy Salma Hayek és Edward Norton kapcsolata nem egészen felhõtlen. Persze nem kell mindent elhinni!




Korábban arról beszéltek Hollywoodban, hogy Norton féltékeny barátnője egyre növekvő hírnevére, hiszen a Frida (már a mozikban!) Oscar-jelölésével végképp befutott, a pár barátai szerint azonban egészen másról van szó. Az a baj, hogy nagyon eltérő a jellemük: Salma kirobbanó, dinamikus egyéniség, Edward viszont visszahúzódó, töprengésre hajlamos alkat. Ez mindig meg is látszik, valahányszor közös nyilvános fellépésre kerül sor. A mexikói származású színésznő azonnal ragyogni kezd, ha fotós vagy tévéstáb kerül a közelébe, valósággal habzsolja a népszerűséget. Edward viszont rögtön morcos lesz, amikor a média képviselői felbukkannak a láthatáron. Hasonló a helyzet, ha együtt mennek buliba. Edward mindig gyorsan elhúz az összes partiról, s ekkor Salma kivirul, és hajnalig táncol a többiekkel. Sokan már attól tartanak, hogy előbb-utóbb szakítás lesz a vége a dolognak. A két sztár sajtófőnöke egyelőre cáfolta, hogy bármilyen probléma lenne kettejük között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top