Szabadidő

Sztárok feketén-fehéren

Bali Sándorról már nem elõször hallunk. Legutóbbi, az Articsókában bemutatott nagy sikerû kiállítása után tizenkettedszer rukkolt elõ egy újabb észbontó anyaggal.







Balázsy Panna
Bali Sándor tizenkettedik fotókiállítását nyitotta meg április 23-án a MOZAIK Galériában, Budapesten (Rákócz út 29.).
A fotós tizenkét sztárt választott modelljének. A hírességek névsora nem mindennapi: Balázsy Panna, Csonka András, Erős Antónia, Kamarás Iván, Keresztes Ildikó, Koós Réka, Koós János, Klausmann Viktor, Liptai Claudia, Pokrivtsák Mónika, Szulák Andrea, Ungár Anikó.
A fotók ezúttal azért érdekesek, mert Bali alkotótársra is talált Bencsik Andrea fiatal divattervező személyében, aki mind a tizenkét sztárt felöltöztette, testreszabott, egyedi, különleges, fekete-fehér ruháival.

A kiállítás április 23-május 30-ig tart. Ezután a Wallis Motor galériában -Budapest, Könyves K. krt. 5.- tekinthető meg.
A MOZAIK zárásbeli mozzanata, hogy Liptai Claudia fotóját május 30-án, délután 16 órakor a “NEM MARADSZ EGYEDÜL ALAPÍTVÁNY” számára – állami gondozott gyermekek részére – elárverezik.

MÁJUS 30.

Az árverés után este 18 órától SZTÁROK A GYERMEKEKÉRT címmel, mindenki számára egy nyitott rendezvény kezdődik, ahol a magyar hírességek is adakoznak. A tombolasorsoláson pedig a tizenegy kép is gazdára talál.







Csonka András






Liptai Claudia






Kamarás Iván

 


 


 


 


 


 








Erős Antónia






Koós János






Klausmann Viktor



 


 


 


 


 


Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top