Szabadidő

Jonathan Rhys Meyers

Újabb fiatal csillag a mozivásznon? A 24 éves sztárt egyre több filmben láthatjuk, és valóban bizonyította már tehetségét. A fiatal lányok pedig külseje miatt sem panaszkodhatnak.

Meyers 1977-ben született az írországi Dublinban. Nehezen jött a világra, mert kiderült, komoly szívproblémái vannak. Hetekig kérdéses volt, életben marad-e, de mint láthatjuk, szerencsésen alakultak a dolgok. Érdekes módon ennek ellenére úgy gyújt egyik szál cigi után a másikra, mintha az élete függne tőle. Az iskolát korán otthagyta, de nemsokára megkapta első szerepét egy szappanreklámban. A vásznon először egy kisebb szerepben láthatta a közönség az A Man of No Importance-ben.

Jonny kedvet kapott a színészkedéshez, legismertebb szerepe eddig egy 70-es években élő rockénekes, Brian Slade volt. A Velvet Goldmine-ban olyan sztárokkal játszott együtt, mint Ewan McGregor vagy Toni Collette. Jonny Buttevantban, egy ír kisvárosban él, szeret lovagolni, zenélni, énekelni. Tehetségét a Velvet Goldmine filmzenéjén is megcsillogtatta. A kétségtelenül tehetséges fiú elég kritikus önmagával szemben. Többször is azt nyilatkozta, hogy nem szeret színészkedni, és csak azért csinálja, mert így nem az utcán lóg, és nem börtönben csücsül, sőt még a számláit is ki tudja fizetni. Mégis azt reméli, hogy szerepein keresztül valamit üzenhet a nézőközönségnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top