nlc.hu
Szabadidő
Carrie-Anne Moss

Carrie-Anne Moss

A már-már túlvilági szépségû kanadai színésznõ, Carrie-Anne Moss pillanatok alatt lépett ki az ismeretlenségbõl, s vált nemzetközi sztárrá, amikor a latexruhás cyberharcos Trinityt játszotta a 90-es évek egyik kultfilmjében, a "Mátrix"-ban.




Moss áttörő teljesítményét látván sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon hol volt eddig? Mint más kezdő hollywoodi színésznő, ő is modellkedett, másodosztályú filmekben szerepelt, a nagy áttörésre várván. Moss 1967-ben született Vancouverben. 20 évesen otthagyta Kanadát, hogy modellkarrierjét egyengesse. Egy spanyolországi munka után kiválasztották a „Dark Justice” című filmsorozat egyik szerepére. Visszatérvén Észak-Amerikába, Los Angelesbe költözött, ahol beválogatták a „Models Inc.” nevezetű sorozatba. Miután 1996-ban bemutatkozott a vásznon is a „Sabotage” című filmben, visszatért a TV-hez, majd az 1999-es Mátrix után elhalmozták szerepekkel, többek közt a „Red Planet”-ben, ahol újfent az emberiség nevében harcol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top