Szabadidő

Cameron Diaz

A fiatal színésznõ eredetileg modellként kereste kenyerét, de 1994-ben "A Maszk" címû filmben nyújtott alakítása révén egy csapásra híressé vált. Különleges szépsége - amit német és kubai szüleinek köszönhet - biztosította neki, hogy a közönség emlékezetében sokáig megmaradjon.




Diaz 1972-ben született Californiában, és ott is járt iskolába 16 éves koráig, amikor úgy határozott, hogy abbahagyja tanulmányait, hogy világhírű modell válhasson belőle. Néhány év alatt körbe utazta a világot, járt többek közt Japánban, Ausztráliában és Párizsban is, és ezalatt reklámfilmeket készített pl. a Coca-Colának vagy a Niveának. 21 évesen visszatért Californiába, és egy év múlva leforgatta debütáló filmjét Jim Carrey oldalán. Ezután inkább kisebb költségvetésű filmekben játszott, hogy elmélyüljön a színész szakma alapjaiban. Ilyen volt például a “Féktelen Minnesota”, amelyben a “Mátrix” című filmből jól ismert színész, Keanu Reeves is játszott. ’98-ban nagy sikert aratott a Ben Stiller-rel közösen játszott “Keresd a nőt!” című alkotásban. Legfrissebb filmjét 2000-ben forgatta, amellyel az eddiginél is nagyobb hírnévre tett szert. A “Charlie angyali”-ban a három főszereplő mindig az igazságért harcol, és ezért sokszor az életüket is hajlandóak kockáztatni. A film betétdalát egyébként a híres színesbőrű lánycsapat, a Destiny’s Child énekelte fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top