Szabadidő

Nyári jégkrémözön

Süt a nap, egyre melegebb van, és végre itt a szabadságok, sõt az iskolaszünet ideje! Itt az ideje, hogy végre találkozz barátaiddal! Ehhez pedig remek kiegészítés egy kis jégkrém!




Rendezz egy remek kis grillpartit, jó erre az erkély is! Ha erkélyed sincs, akkor se add fel, salátázz, vedd elő a raclette-sütőt, a benti grillt, vagy bármi ilyesmit. A melegben úgysem lesztek nagyon éhesek! Arról nem is beszélve, hogy kalóriaszegényen, egészségesen laktok jól!

Persze ne maradjon ki az édesség sem! Legjobb, ha egy finom jégkrémet választasz. Gondolj bele, mennyi előnye lesz! Egyrészt nem kell a konyhában sütnöd-főznöd, ezt akár el is felejtheted. Másrészt, a melegben úgysem találsz jobbat. Harmadrészt a jégkrémet úgyis mindenki szereti. Ráadásul ma már olyan jégkrémeket is kaphatsz, amelyekben kevesebb a kalória, amit nem édesítőszerrel, hanem sokkal természetesebb úton, a zsírtartalom csökkentésével érnek el.

Tálald gyümölcsökkel, vagy gyümölcsökkel és finom likőrökkel. Készíts kelyhet belőle, vagy tegyél hozzá babapiskótát. Fő, hogy mindig kéznél legyen néhány dobozzal a legfinomabbakból. Ha jól belegondolsz, akkor már csak kanál kell hozzá!




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top